Drac1k napísal:Pfuuuu... e92 je podla mna najkrajsi dizajn od BMW! Fakt pecka..

Inak aky je tam pocitovy rozdiel?
Pocitovy rozdiel je brutalny , tam kde som sa bal na e36 ist viac ako 120 tak s tymto tam idem v pohode 150 a mysilim si ze idem 110

Jazdne vlastnosti su velmi dobre , dost to auto klame o skutocnej rychlosti ale e36 ma proste vecsiu dusu

Na E36 ked som podradil do 2 tak hned bol kopanec do sedacky , nadherny zvuk a citil som jak ide ten motor vystrelit z auta , tuto je to take utlmene , podradis , sice vystrelis dopredu ale zvuk sa zacina ozivat az od 4000 aj to taky decentny ides stym 140 a nejako tu rychlost neprezivas

na e36 to bolo lepsie co sa tyka sporotvej jazdy , inak vo vsetkom E36 zaostava , jedine co my tu vadi je ze na E36 som mal USB audio , tuto mam len AUX a moc cez telefon mi to nie je po chuti pustat svoju hudbu..Co musim pochvalit v E92 je prevodovka , soferaval som vela auta , aj dost drahe auta ale takto presnu prevodovku som este nemal..Brzdy su ties velmi dobre , a pocitovo to brzdi lepsie od E36..Ked som predal E36 hned som vedel ze neuspokojim sa kym nebudem mat bud M3 alebo E92..Aj frajerka mi dost picovala ze som tu e36 nemal predat

Moje dalsie auto bude zrejme zase nova 3ka (4 series?) Coupe , nejako som na ne vytazeny