... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Rad sa tam pojdem konecne znovu po troch rokoch ukazat s vami. SK ring je rychla trat, takze praje skor vykonnym autam, co ja teraz nemam, ale zabavit sa iste zabavime aj takCez leto musíme zorganizovať stretko kde bude cela crew vrátane bleska! Fred nebolo by odveci dať niekedy nejakú road tour po EU a navštíviť nejaké zaujímavé cesty :) Vedel by som o M4, R8, niekoľko GTR, tvojej Julke bolo by to zaujímavé :) Keby sa nám spolu podarilo zohnať a zosynchronizovať 5 aút bol by to rekord :)
blesk napísal:Rad sa tam pojdem konecne znovu po troch rokoch ukazat s vami. SK ring je rychla trat, takze praje skor vykonnym autam, co ja teraz nemam, ale zabavit sa iste zabavime aj tak
Slavino napísal:Vcera som bkikal a kyval pri Senci smer Pezinok a nakoniec som zistil ze to bola tvoja dvojicka SC-BMWM4 ✌️😜
blesk napísal:Rad sa tam pojdem konecne znovu po troch rokoch ukazat s vami. SK ring je rychla trat, takze praje skor vykonnym autam, co ja teraz nemam, ale zabavit sa iste zabavime aj tak
boborjelotor napísal:Fiesta ST, ale o rok asi este nee:-)ved uz sa pochval ake auto budes o rok predavat?
Fuxxo napísal:takze za rok kupujes up! gti takymto stylom co?to by bola pekna postupka