... všetko o BMW ...
Zarrick napísal:Ty s ním len jazdíš![]()
#BobrovecLife
blesk napísal:S auto BOAT som mal prvu aj poslednu skusenost, tiez som tam zaniesol octaviu RS na geometriu, vytlacil protokol zobral som auto a na obchovate bol volant viac vyoseny, cize geometria este viac vprdely. Zavolal som technikovi a ten mi vysvetlil ze to nieje mozne a tu pomoze len zhodit volant a spravne ho nasadit wtf? Tak geometriu som bol spravit v inom servise a protokol som mu bol osobne polozit nastol a nasledne mi povedal ze to je dneska treti problem a ze maju rozkalibrovany stroj, takze vratili peniaze. Ale do telefonu budu robit z teba debila ze u nich bolo vsetko v poriadku.ked iz sa tu roztrhlo vrece:-)
Najhorsie:
Auto BOAT (Octavia RS TDI kupena nova u nich - opakovana reklamacia totalne zborteneho boku sedacky dovnutra (opak rozsedenia-cize tlacila zboku, zuzenie cca o 5-8cm)-najprv na moje telefonicke aj mailove reklamacie ziadne odpovede, ked som bol osobne tak finalna odpoved bola ze to mozu skusit rozparat a ked som sa pytal ci maju calunnika - tak ze nie, ze to skusi klampiar)... Poistna udalost auto poskladane tak ze po cca mesiaci som sa nevedel dostat do kufra - jaksi tam zabudli dat 2 zo 4 skrutiek na zamok a odpadol..., kedykolvek som tam prisiel nkto si ma nevsimal, a ked ano vsetko otrasne dlho trvalo, auto co tam bolo mesiac dopredu objednane kvoli vymene druhej lambdy a oni zabudnu objendat lambdu a povedia mi to az druhy den co som bez auta a ze lambda bude najskor o dva tyzdne. Nikdy som tam nedostal kavu -(ani len zlu), nahradne auto neznamy pojem, proste po skusenostiach s BMW Auto Palace, Renault Auto Ideal, Honda Omnia by som si kvoli skusenosti s BOAT nechcel asi nikdy uz kupit VW auto aj keby spievalo