... všetko o BMW ...
futy napísal:Podla Teba je normalne, ked prides na kontroilu hardyny a za 2 tyzden je nakasu??? Rozdiuel bolo 500km na km urobenych na nej?? Keby idem do DE a jebne uplne ta hardyna, aj tedy by si bol stale spokojny a povedal by si si, sak nebolo to vidiet, nevadi....zaplatim odtah, vymenu vsetko...ked aj 2000 litre to bude stat????????Stať sa môže, že niečo sa poutŕha a čo nevidieť tak smola.
potmehuth napísal:Podla Teba je normalne, ked prides na kontroilu hardyny a za 2 tyzden je nakasu??? Rozdiuel bolo 500km na km urobenych na nej?? Keby idem do DE a jebne uplne ta hardyna, aj tedy by si bol stale spokojny a povedal by si si, sak nebolo to vidiet, nevadi....zaplatim odtah, vymenu vsetko...ked aj 2000 litre to bude stat????????
//MPower napísal:To je skoro rovnaký prípad ako môjVidno že BMW na SK je kvalita!
Na čo robia zvolávačku a kontrolu a povedia ti že je to OK ked o týždeň sa ti to rozjebe, akú váhu majú potom ich slova? Úplne nulovú..
mexican napísal:Mne stačilo zopár skúseností so servismi Audy. Tam ale problémy neboli z pohľadu technického ale skôr z pohľadu toho, že namiesto toho aby riešili zákazníkov problém, tak energiu venovali tomu aby sa riešeniu vyhýbali. Zopár konkrétnych príkladov.
1)Mal som problém s jedným snímačom PDC. Keď sa dlho jazdilo v daždi, tak snímač permanentne hlásil prekážku. To trvalo možno ešte celý jeden deň po tom ako dažde ustali. Reakcie servisu boli také že „to asi senzor zareagoval na daždové kvapky“ alebo „určite tam bola nejaká prekážka ktorú som si nevšimol“ a podobné pičoviny. Nakoniec to nejakým spôsobom ušolichali (vymenili dva snímače medzi sebou, že však nech odsledujem čo to bude robiť), ale riešenie problému nedotiahnuté do konca.
2)Jeden čas som pozoroval nejaký zvuk podobný hvízdaniu turba pri určitých rýchlostiach (135-155 km/h). Prvá reakcia v servise bola, že však na Slovensku je MPR 130 km/h tak čo chcem.
Keď som s nejakými prkotinami neuspel v „domácom“ servise, tak som išiel ku Malchárkovi na ktorého som od niekoho tutok z klubu dostal dobré referencie, že akí sú tam ochotní. Keď som tam prišiel a vysvetlil som technikovi aké mám problémy, tak jeho reakcia bola: „Prečo si myslíte, že my to tu vyriešime, keď to nevyriešili inde?“.
Bolo toho celkovo viac, ale nechce sa mi to tu všetko rozpisovať.
Totok bol jeden z dôvodov prečo som sa rozhodol (aspoň na čas) opustiť vody OOOO.
tke34vt napísal:To je síce pravda, ale keď mám kupovať auto s vedomím že servisovať ho budem musieť chodiť na druhý koniec republiky, tak je na mieste rozmyslieť si či naozaj trvám na tom, že to musí byť OOOO (alebo čokoľvek iné kam ma ťahá srdce).Ak ta oleju kecupom v MCdonalde v Bratislave, neznamena to, ze ta s nim oleju v MCdonalde v Kosiciach, cize fakt blba skusenost, ze preco by to iny nemohol vyriesit alebo nieco poradit.