... všetko o BMW ...
Meniči dielov, prv vymenia nové brzdy a potom keď nepomôže hľadajú problém! Samozrejme že by mi aj dali zaplatit tie brzdy aby nevyzerali ako kokoti že ich nebolo treba meniť. Už som všetko nahlásil BMW a AutoPalace nikdy viac! Teraz neviem kam mám servisovat vozidlo...
Prístup jak kkt.. Som im aj povedal nech sa nečudujú že nie len ja by najradšej ani kolobežku im nedal keď na výrobnú vadu mi povedia že problém sú asi z driftu kompletne vydraté platničky a este citujem NIČ INÉ TO NEMÔŽE BYT! Nech si tam zamestnajú normálnych ľudí a nie garančného čo vie len vymýšľať ako nereklamovat a v servise Joža Pičibrinského ktorý vyšiel ledva ZŠ.miso_525d napísal:Ja mám s AutoPalace BMW len dobre skúsenosti. Ked nové BMW tak jednoznačne tam. Aj servis (p. Krivosudsky - zavolám deň vopred stihnú hocičo, či olej či brzdy) a tak isto aj s predajom (p.Straka - od zliav, cez rôzne VIP akcie BMW, popredajný servis top). Za posledné dva roky som od nich zobral šesť aút a vzd spokojnosť. Aj napriek tomu, že donesiem zálohu a potom ho strasim že to nieje záloha na sedmičku ale na 340i xdrive, že chcem iba to 😄