... všetko o BMW ...
LOKI napísal:Len zabudol si asi na jednu vec a to že tu si na Slovensku nie v DEMyslel som to realne...ked v DE sa daju FL kupit od 25 s odpoctom, od 26 so 150 tisic km...tak na SK nikto normalny nepolozi na stol 31,5 aj ked za velmi peknu 7mu ale s 225 tisic km...o tom sa snad nemusime ani bavit (predtym co si pamatam bola za 34)
Luxo napísal:Ja ta tiez, zacnem za tu reklamu premazavat...aká reklama ? vidis tam niekde atribúty reklamy ? číslo kontakt email fax web stránku ?nemam tam nic z horeuvedeného spomenuté, mam tam podpis. niekto tam ma svoju e46 ja tam mam slova ktoré nie su viazane na žiaden kontakt. žiadny web. domýšľavosť je jedna zlá vlastnosť ľudí.
Luxo napísal:Len pre poriadok ja som ta nevymazal ak si sem niečo pridal. Inak keď sme pri tom tak dajú sa ešte vo vlastnej téme mazať príspevky? Lebo voľakedy to išlo ale teraz tam nevidím tie X na to.Tu si človek nemôže vyjadrit názor? Ktorý to vymazal ?
Riadna úroveň. Keď si tu tak samovoľne mažeš príspevky. Egoista.
Hugino napísal:Inak MPower, v prílohe pripájam lištu nad každým príspevkom, červené Xko slúži na mazanie, malo by to ísť vo vlastnej téme, ale povrdiť ti to neviem, keďže ja môžem mazať všade :)
RudyJames napísal:Ferrari F40?