... všetko o BMW ...
kompre napísal:nepoviem ze je to krajsi zvuk, ale pre mna je to na rovnakej urovniFuxxo ruku na srdce a ucho za tvoju e63ojku :) a povedz ze toto je krajsi zvuk :).
M3 lover napísal:neviem ci slabo vidis, ale ja som 420d nikde nespominal v mojom prispevku a ano, okrem trocha podobneho vzhladu a rovnakeho interieru tie auta nemaju nic spolocne. porovnaval som to hlavne s V8, lebo narozdiel od teba mam na jednej nakrutenych pomaly 100 000km, tak to viem aj trocha porovnat, hlavne s tym vyfukomFuxxo pocuj ty zvukovodja viem o com tocim, akurat som z toho neni taky paf ako ty. Kupil si 420d a uz mas reci jak koza bobkov.
Pre mna osobne je zvukovy prejav sklamanie, o tom ako to tlaci alebo je vyvazene som sa nevyjadroval tak co prskas. Neohanaj sa zelenymi, dalo sa z toho dostat aj viac a to je proste fakt.
Nebud sklamany ak viac ludi nezdiela tvoj nazor![]()
Su proste lepsie vyladene auta aj po zvukovej stranke ako je M4 tak tu nebudeme vcul vsetci honcovat.
Ja mam v garazi staru picovinu ale napriek tomu by som isiel do ineho auta keby mam riesit nieco v hodnote + - 70 az 100t
tvaroh napísal:Akoze nie? Napr. 246 Dino, z ktorej sa motor daval aj do Lancie Stratos.Čo som čítal Skorej ešte ako vyšla tak to je len technológia Ferrari tuším na ventiloch. Však Ferrari v6 nikdy nemalo predsa