PristineShip napísal:ked som predaval motorku ponukali mi aj Xbox a zaplatenu first-minute dovolenku do Bulharska. Podotykam, ze som predaval rocnu motorku za 5k.
Tak to už je dosť toto, dovolenku do Bulharska

to by chcelo normálne topic a vkladať tam takéto skvosty na archiváciu.
tvaroh napísal:Kamo mne za 335 ponukali dve tatrovky lešteného talianskeho kameňa
Tak ľuďom musí riadne j3bať :)Som si spomenul že kamoš predával tieš už dávnejšie Mercedes ML a mi volal a vraví že nejaký kokot mi akurat volal že mi dovezie dve V3S plne dreva za Mercedes

Ten mal odvahu aj zavolať :) si to neviem predstaviť keď mu volal a hento zadrel
voMacK napísal:Ti jebe ludom riadne kuruje.
Ale ako kupovat F01 s tym, ze mam na ruke 3tis ecka..tak to je moc..to by snad nenapadlo ani Beneda...
i ked...

No práve ja toto nepochopím... je evidentne že tomu človeku už ani banka nič nedá a on s našetrených 3k chce ísť kupovať 7er
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
A keď bude treba meniť pneu na zimu tak nebude za čo.. Dokonca ani na ty splátky by nemal. Prečo si taký ľudia nekúpia nejakú Fábiu alebo Kiu za 3500e ktorú aj uživí ale nie, pozera po niečom od čoho je galaxiu vzdialený.. Takyto ľudia splácajú len úroky a potom nič nemajú lebo nerozmýšľali..
PristineShipTie banky sú tiež pekný vymrdanci. Ja som nedávno potreboval vybrať hotovosť ale dosť surne to bolo a došiel som na pobočku ako na hotovú vec na a som kkt doma nechal OP a zabudol som si ho vrátiť do peňaženky inak 24/7 cely rok sa mi nestalo ani raz že by som nemal OP no teraz jak neschvál, mi ženská nechcela dať ani cent že nemám OP aj som jej VP ako doklad núkal aj všetky moje údaje aj údaje na IB som vedel že mi nemôže dať len zvýšiť limit na 3000€ za 5 alebo 10€ a vybrať kartou s bankomatu

no to by mi aj tak nepomohlo už som chcel nech mi pošle nadriadeného pobočky a ruším účet aby sa človek nedostal k peniazom a ešte keď ich potrebuješ okamžite. Ale inak ti budú volať a milo nukat take investične fondy a take pôžičky s najlepším úrokom vo vesmíre každý deň skoro ako sa môžeš spoľahnúť a obrátiť kedykoľvek na nich..