... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Inak neviem co stym.. Je to skrutka taky tisichran na vonkajsej okrajovej strane, keby dakto take daco mal na skusku bol by som vdacny. Vobec neveim co je to za NO NAME bezbecaky..
Inak auto malo v sobotu aspon komplet jarnu udrzbu, cize interier + exterier , cize je ako nove :) akurat ze hned nato vonku zmoklo![]()
local napísal:2. Nerozumiem tomu ako si mozes disky menit doma sam bez pouzitia momentoveho kluca...
germancars napísal:
ja ti poviem ze uplne jednoducho a v pohode
local napísal:
Ja viem ze je to thread hlavne pre tvoju prezentaciu, ale 2 poznamky:
1. Ked sa pytas na tisichran, tak dpc neda sa od neho spravit aj fotka? Namiesto tych 2 skatuli od topanok, ktore nikoho ale nikoho v tomto fore nezaujimaju? Ja osobne citam tvoje vlakno kvoli tomu aby som sa ako majitel rovnakej motorizacie nieco uzitocne dozvedel...
Na noname tisichrany existuju univerzaly, ktore sa daju aj s pouzitim miernej sily naklepat, ale pre konkretny kus treba vidiet aky mas srob. Navrhovat zvaranie pri BMW OEM disku je podla mna barbarstvo.
2. Nerozumiem tomu ako si mozes disky menit doma sam bez pouzitia momentoveho kluca...
ROKI49 napísal:Ja mam momentak z Lidlu, stal do 20e a klika presne (zmerane). Pokial to clovek nepouziva na utahovanie hlavy a len s tym 2x do roka pri prezuvani poklika kolesa, tak ten kluc vydrzi aj 5 rokov. Takze na kolesa kupovat kluc za 60e je zbytocne.
//MPower napísal:No ja viem ze si snim cvaknec moment aky potrebujes, ale ty si vies nanom stelovat aky moment potrebujes? lebo su aj fixne kde je napr len 120nm, otazka ties je ze ked to utiahnem na 140 ci to niecomu vadi.
ice.blade napísal: