... všetko o BMW ...
Miro Kovačik napísal:Teraz som ju pozeral v BB prišiel im sedan, celkom ma to oslovilo![]()
Pošli mi prosím ťa link na tie záslepky, sanie som mal nedávno dole, boli nepoškodené ale pre istotu vymením. Si ma motivoval
VT-535BH napísal:Od crumara mi dosli krytky ventilov AC Schnitzer. Touto cestou mu dakujemKed som uz pri pozdravoch tak pozdravujem tiez vsetky mile sidliskove deti na peknych bicykloch s este krajsimi čiapočkami na ventiloch
Prave sa chystam nahodit a PORIADNE DOKRUTIT. Dufam ze tam budu naveky
Ziadna velka zmena ale mam rad detaily...
Brano13 napísal:krasne auto, a pekne ti ide. Uz viem co kupim najblizsie.. :)
mareko258 napísal:krasne auto a super majitel...![]()
Miro Kovačik napísal:Naživo je![]()
![]()
arcteryx napísal:
Odporucam pouzit zavitove lepidlo LOCTITE, deticky nezvladnu odkrutit potom :-)
P.S.: Paradicka auto. Ja som prave vo faze vyberania, ze aku verziu E61-ky (uz mam z toho az velku hlavu, ako tapam)
arcteryx napísal:Ahoj,
neboj neprekvapil, je to polotuhé lepidlo na závity, na báze teflonového tesnenia. Proste to chce chlapskú silu na odkrútenie...![]()
Vychádzajúc z mojich potrieb, možností a informacií z fóra (aj Tvojho vlákna) som sa dopracoval k nasledovnému:
- bezpochýb potrebujem kombajn (E61)
- 530d 170kW alebo 530d (FL) 173kW alebo "naftový sen" 535d
- X-drive áno/nie?
- automat/manual áno/nie?
- farba: modrá, silver alebo biela
- interiér béžová/drevo
Pokiaľ budem mať odpoveď na tieto základné otázky, tak sa môže začať hľadanie![]()
Už skoro dva týždne som po večeroch nalepený na monitore a zisťujem :-) ale že by som bol múdrejší, no neviem neviem...
arcteryx napísal:Ahoj,
tak to by bola asi najjednoduchsia cesta rozhodovania sa, to chapem :-)
Na pohon x-drive a na automatiku vs manual sa pytam koli jedinej veci. Ci by nebol variant zadny pohon/manualna prevodovka spolahlivejsim, menej poruchovym?
Predsa len opravy elektronickej automatickej prevodovky a pod. nie je lacna zalezitost. Taktiez si nebudem moct dovolit auto odstavit na x-tyzdnov pri pripadnom repase prevodovky a pod. Potrebujem ho vpodstate denno/denne.
A samozrejme ked vsetko dopadne tak ako by som chcel, tak Vas s bavacikom rad zoznamim :-)
Martin