... všetko o BMW ...
THX24 napísal:krasna je ta F10 inac skoda take aute na nase cesty
teba tiez chvlaim za tvoju 5er nadherna je + to ako sa o nu staras :)
inac pozeram ze mas na jednej fotke gumy GoodYear Eagle F1 Asymmetric ? ked hej ako si spoko s nimi ,ja chcem teraz kupovat GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 je to taka novinka ,tak nemam si to velmi kde zisti ale podla testov cio sledujem je dost dobra
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm
1riso46 napísal:nadherne bavo pekne sa o to staras ja som z humenneho cez vranov prechadzam kazdy tyzden tak ked ta uvidim blikam trubim kricim vsetko dokopypalec hore..inac ja som mal moznost mat 535d za dobru cenu ..tak mozno prischne aj u mna v garazi
neviem ci je to rovnaky motor ako sa dava do 5GT ale kamos ma take a to je inac neskutocna raketa...
KISS-MY-ASS napísal:Tie pružiny v AKCII si dobre ušetril za 2441kč .... to je riadna zlava
Xader napísal:Krasna 535da to osvetlenie dveri je uzasne ! Tiez mi v spetakoch svietia ledky na modro/bielo a toto tvoje riesenie sa k tomu fakt skvele hodi
![]()
lepke napísal:Hello VT-535BH
Dynamic Drive systémy v aute? alebo neobsahuje zvláštne?
Existencia vozidla sa neodporúča na pestovanie
-----------------
Dynamic Drive rendszer működik a kocsiban ???? vagy ez az extra nincs benne ????
Létezése esetén nem ajánlott az autó ültetése
lepke napísal:Hello VT-535BH
Dynamic Drive systémy v aute? alebo neobsahuje zvláštne?
Existencia vozidla sa neodporúča na pestovanie
-----------------
Dynamic Drive rendszer működik a kocsiban ???? vagy ez az extra nincs benne ????
Létezése esetén nem ajánlott az autó ültetése
ViktorDDD napísal:
pomôžem s prekladom![]()
keď máš v aute systém dynamic drive tak sa neodporúča zníženie
neskoro
ViktorDDD napísal:
pomôžem s prekladom![]()
keď máš v aute systém dynamic drive tak sa neodporúča zníženie
neskoro