... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:paradicka Tomino, rukavica super vec mam ju tiez doma radost stym umyvat, tie kolieska si neskutocne vycistil supa na jar tiez chcem moje 128 poriadne dat do pucu len neviem co na to lepidlo kde boli zavazia to nejde nejak dole lahko....
VT-535BH napísal:Dik Marek. Ja som mal doma Autoglym Intensive Tar Remover, tak som použil ten. Stačí dať na handričku alebo mikrovlákno, pretrieť, nechať chvíľu pôsobiť, opláchnuť a vyutierať. To platí pre asfalt, živicu a pod., no s lepidlom sa trocha pohráš, hlavné je to nechať pôsobiť a opatrne sťahuješ lepidlo dole. Na predvádzačke s tým chlapci z Autoglymu odstránili žuvačky z koberca čiže nemal by byť problém![]()
Inak ako si spokojný s tvojim znížením 35/35? Určite to nie je žiaden extrém len som chcel vedieť či ťa pri denno-dennom jazdení niekedy neobmedzuje. Už sa teším na jar, aj keď veľký rozdiel nečakám, kedže už teraz je nižšie ako séria bez M-podvozku.
po_e87 napísal:Ked som videl ten novy vyrobok Autoglym Radiant Wax Polish, hned som zacal googlit a nasiel som jeden pekny pokec
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=216283
Chlapi su s toho uneseny odporucam precitat a samozrejme dokoncit to EGP alebo HD wax je samorejmost. Vidim, ze uz mas aj pol litra v nadobke, kedze sa to predava len ako 5l :)
Ja sa neviem dockat kedy si ho tiez zadovazim a budem ho aplikovat na jar :)
K rukavici DODO. Asi po roku som ju znicil kedze umyvam 2 auta naraz. Mam uz novu ale mozem ti odporucit, aby si ju nenatahoval na ruku lebo sa ti casom potrha okolo tej gumy. Takze potom ju pouzivaj klasicky ako hubu bez nevliekania.
Tesim sa na pruziny :) Ja chcem tiez na jar nahodit Eibach a 10mm podlozky.
bmwbros napísal:Musím ťa pochváliť Tomi, pekne si vyčistil kola, presne tak ako ja ešte pred zimou, teraz sú zabalené navoskované v garáži, heheuž sa neviem dočkať jari...tu rukavicu mám aj ja, parádna jemnučká vec...ja mám zimaky ešte RUN FLATy origo na 17" keď ich zoderiem dúfam že čím skôr, lebo sú tvrdé ťažké ako ,,ďas,,kúpim niečo podobné ako ty
Ozaj koľko ťa vyšli tie HARTGE pružiny? A kde si ich kupoval?
Na jar chcem znižovať aj jaDík
mareko258 napísal:
tomi ja mam 35mm/25mm ako fakt pohodicka... nemozem povedat ani zle slovo, jedine comu sa velmi tesim po vymene predneho naraznika mam predok vyssie ako predtym, lipko ked bolo na aute tak predok bol nizsi teraz to je tak akurat, fakt a co sa tyka jazdnych vlastnosti su fakt skvele....
THX24 napísal:ta F10 v teste je kavavidel som to ked to slo v TV a hlavnie tie disky ,mnam