... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Mart
Auto: Mini Cooper S /Black
Kraj: Bratislavský

Re: [E60 535d] Naftový sen - H&R podložky + malý detailing:)

Pondelok, 14. Novembra 2011, 00:22

krasna mašina! =D>
Wrapmotors.com

Užívateľov profilový obrázok
VT-535BH
Autor témy
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Utorok, 24. Januára 2012, 00:41

Tak opäť nejaká aktualizácia:

- 2ks diskov Styling 116 pred zimou postúpili rovnanie, kedže pohľad na nich v jari pri prezúvaní nepotešil (s prácou som spokojný, časovo aj cenovo - asi tretinová cena čiže ak niekto z okolia VT má záujem, tak kľudne SS)

- nové pneumatiky DUNLOP Winter Sport 4D - konečne mám možnosť porovnať jazdu bez RunFlat-ov, kedže toto sú prvé "nie RFT" pneu na aute a je to naozaj komfortnejšie, je to cítiť aj počuť. Podložky som dal na zimu dole, nech náprava netrpí.

- HARTGE pružiny so snížením 30/30mm, ktoré nahradia súčasné M-paketové, no počkám do jari.

- letné Styling 135M som doma v teple v rámci večernej pohody a relaxu prebehol s Autoglym Tar Remover a odstránil všetky stopy asfaltu a lepidla od závaží. Teraz z tých kolies môžem kľudne jesť:) Na finiš som aplikoval High Definition Wax.

- vyskúšal som si rukavicu z ovčej vlny od Dodo Juice a je to fakt super pocit, na ruke aj na duši, hlavne z toho dôvodu, že tomu laku tak neškodím. Jediná škoda, že po prvom umytí už nie je jemná ako bola po vybalení. Nový bol pre mňa tiež Autoglym Radiant Wax Polish, ktorý som aplikoval namiesto doteraz používaného Super Resin Polish. Rozdiel v zložení je pri alplikácii badateľný.

Samozrejme fotodokumentácia nesmie chýbať: :D
Prílohy
P1040559.jpg
P1040687.JPG
P1040664.JPG
P1040702.JPG
P1040704.JPG
P1040708.JPG
P1040700.JPG
DSCF0088.JPG
DSCF0091.JPG
DSCF0147.JPG
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 24. Januára 2012, 00:47

paradicka Tomino, rukavica super vec mam ju tiez doma radost stym umyvat, tie kolieska si neskutocne vycistil supa na jar tiez chcem moje 128 poriadne dat do pucu len neviem co na to lepidlo kde boli zavazia to nejde nejak dole lahko....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

VT-535BH
Autor témy

Utorok, 24. Januára 2012, 01:10

mareko258 napísal:
paradicka Tomino, rukavica super vec mam ju tiez doma radost stym umyvat, tie kolieska si neskutocne vycistil supa na jar tiez chcem moje 128 poriadne dat do pucu len neviem co na to lepidlo kde boli zavazia to nejde nejak dole lahko....

Dik Marek. Ja som mal doma Autoglym Intensive Tar Remover, tak som použil ten. Stačí dať na handričku alebo mikrovlákno, pretrieť, nechať chvíľu pôsobiť, opláchnuť a vyutierať. To platí pre asfalt, živicu a pod., no s lepidlom sa trocha pohráš, hlavné je to nechať pôsobiť a opatrne sťahuješ lepidlo dole. Na predvádzačke s tým chlapci z Autoglymu odstránili žuvačky z koberca čiže nemal by byť problém :wink:

Inak ako si spokojný s tvojim znížením 35/35? Určite to nie je žiaden extrém len som chcel vedieť či ťa pri denno-dennom jazdení niekedy neobmedzuje. Už sa teším na jar, aj keď veľký rozdiel nečakám, kedže už teraz je nižšie ako séria bez M-podvozku.
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: [E60 535d] Naftový sen

Utorok, 24. Januára 2012, 09:27

velmi, velmi pekne auto! :thumbup:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue

Utorok, 24. Januára 2012, 10:20

Ked som videl ten novy vyrobok Autoglym Radiant Wax Polish, hned som zacal googlit a nasiel som jeden pekny pokec
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=216283
Chlapi su s toho uneseny odporucam precitat a samozrejme dokoncit to EGP alebo HD wax je samorejmost. Vidim, ze uz mas aj pol litra v nadobke, kedze sa to predava len ako 5l :)
Ja sa neviem dockat kedy si ho tiez zadovazim a budem ho aplikovat na jar :)
K rukavici DODO. Asi po roku som ju znicil kedze umyvam 2 auta naraz. Mam uz novu ale mozem ti odporucit, aby si ju nenatahoval na ruku lebo sa ti casom potrha okolo tej gumy. Takze potom ju pouzivaj klasicky ako hubu bez nevliekania.

Tesim sa na pruziny :) Ja chcem tiez na jar nahodit Eibach a 10mm podlozky.
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

bmwbros
Auto: E60 530D

Utorok, 24. Januára 2012, 21:35

Musím ťa pochváliť Tomi, pekne si vyčistil kola, presne tak ako ja ešte pred zimou, teraz sú zabalené navoskované v garáži, hehe :mrgreen: už sa neviem dočkať jari...tu rukavicu mám aj ja, parádna jemnučká vec...ja mám zimaky ešte RUN FLATy origo na 17" keď ich zoderiem dúfam že čím skôr, lebo sú tvrdé ťažké ako ,,ďas,,kúpim niečo podobné ako ty :thumbup:
Ozaj koľko ťa vyšli tie HARTGE pružiny? A kde si ich kupoval?
Na jar chcem znižovať aj ja :thumbup:Dík
ex E60 530D sedan black

mareko258
Auto: BMW E61

Streda, 25. Januára 2012, 01:53

VT-535BH napísal:
Dik Marek. Ja som mal doma Autoglym Intensive Tar Remover, tak som použil ten. Stačí dať na handričku alebo mikrovlákno, pretrieť, nechať chvíľu pôsobiť, opláchnuť a vyutierať. To platí pre asfalt, živicu a pod., no s lepidlom sa trocha pohráš, hlavné je to nechať pôsobiť a opatrne sťahuješ lepidlo dole. Na predvádzačke s tým chlapci z Autoglymu odstránili žuvačky z koberca čiže nemal by byť problém :wink:

Inak ako si spokojný s tvojim znížením 35/35? Určite to nie je žiaden extrém len som chcel vedieť či ťa pri denno-dennom jazdení niekedy neobmedzuje. Už sa teším na jar, aj keď veľký rozdiel nečakám, kedže už teraz je nižšie ako séria bez M-podvozku.

tomi ja mam 35mm/25mm ako fakt pohodicka... nemozem povedat ani zle slovo, jedine comu sa velmi tesim po vymene predneho naraznika mam predok vyssie ako predtym, lipko ked bolo na aute tak predok bol nizsi teraz to je tak akurat, fakt a co sa tyka jazdnych vlastnosti su fakt skvele....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

VT-535BH
Autor témy

Štvrtok, 26. Januára 2012, 11:29

po_e87 napísal:
Ked som videl ten novy vyrobok Autoglym Radiant Wax Polish, hned som zacal googlit a nasiel som jeden pekny pokec
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=216283
Chlapi su s toho uneseny odporucam precitat a samozrejme dokoncit to EGP alebo HD wax je samorejmost. Vidim, ze uz mas aj pol litra v nadobke, kedze sa to predava len ako 5l :)
Ja sa neviem dockat kedy si ho tiez zadovazim a budem ho aplikovat na jar :)
K rukavici DODO. Asi po roku som ju znicil kedze umyvam 2 auta naraz. Mam uz novu ale mozem ti odporucit, aby si ju nenatahoval na ruku lebo sa ti casom potrha okolo tej gumy. Takze potom ju pouzivaj klasicky ako hubu bez nevliekania.

Tesim sa na pruziny :) Ja chcem tiez na jar nahodit Eibach a 10mm podlozky.

Nazdar Mato, dik za rady ohladom rukavice:) Pozeral som aj po rukavici s dlhšou "srsťou" no spotreboval by som asi zbytočne veľa vody. Čo sa týka Radiant Waxu tak mám presne to 5L balenie ako si zaslal, len na fotke som to mal odliate z praktického hľadiska :D Čo som zatiaľ odpozoroval tak ako píšu na tom fóre, z Radiantu sa "nepráši", v porovnani so SRP. No aj Super Resin Polish už dostal nové zloženie, ktoré by malo byť rovnaké ako Radiant Wax Polish, čiže bude mať aj rovnaké vlastnosti. Navyše má aj nové balenie, no zatlaľ len v UK, u nás s novým zložením a obalom tak za 2 mesiace - obrázky nového SRP + možnosť získať nejaké info :wink:

Už som si kúpil aj Clay tak na jar chcem vyskúšať. Ako vidím, drvivá väčšina sa uz jari nevie dočkať :wink:
Tomáš

VT-535BH
Autor témy

Štvrtok, 26. Januára 2012, 12:15

bmwbros napísal:
Musím ťa pochváliť Tomi, pekne si vyčistil kola, presne tak ako ja ešte pred zimou, teraz sú zabalené navoskované v garáži, hehe :mrgreen: už sa neviem dočkať jari...tu rukavicu mám aj ja, parádna jemnučká vec...ja mám zimaky ešte RUN FLATy origo na 17" keď ich zoderiem dúfam že čím skôr, lebo sú tvrdé ťažké ako ,,ďas,,kúpim niečo podobné ako ty :thumbup:
Ozaj koľko ťa vyšli tie HARTGE pružiny? A kde si ich kupoval?
Na jar chcem znižovať aj ja :thumbup:Dík

No teraz je to fakt lepšie, no na jar prídu, znova RFT + nové pružiny, no dúfam že to nebude nič zlé.

Pre SR, CZ, HU,...má HARTGE oficiálne zastúpenie iba v CZ. Štandardne je tá cena 5 754,- Kč, no ja som to kúpil v akcii :wink: Odporúčam pozrieť test autosalónu prima F10 H35d priamo v HARTGE. Dozviete sa niečo o Hartge. Test začína v 35:30. To auto ma proste dostalo.

35.min,30.s
Tomáš

VT-535BH
Autor témy

Štvrtok, 26. Januára 2012, 12:22

mareko258 napísal:

tomi ja mam 35mm/25mm ako fakt pohodicka... nemozem povedat ani zle slovo, jedine comu sa velmi tesim po vymene predneho naraznika mam predok vyssie ako predtym, lipko ked bolo na aute tak predok bol nizsi teraz to je tak akurat, fakt a co sa tyka jazdnych vlastnosti su fakt skvele....

Jaj, asne ty maš touring. Pytal som sa len preto, že som uvažoval na lipkom, no to sú len take chvíľkové myšlienky (napr Hamann). Múdrejší budem až budú pružiny nahodené a potom uvidím, čo si ho tam môžem dovoliť hlavne tak aby sa s tým dalo normálne jazdiť.
Tomáš

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Štvrtok, 26. Januára 2012, 12:36

ta F10 v teste je kava :thumbup: videl som to ked to slo v TV a hlavnie tie disky ,mnam

VT-535BH
Autor témy

Štvrtok, 26. Januára 2012, 12:46

THX24 napísal:
ta F10 v teste je kava :thumbup: videl som to ked to slo v TV a hlavnie tie disky ,mnam

Tak tak, tie disky som istú dobu ignoroval, no teraz sa mi dosť páčia. Celkovo kombinácia kolies, paketu a matnej sivej "Frozen Grey" je úžasná. Celé je to triezve, nie ako v prípade AC Schnitzer.
Tomáš

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Nedeľa, 5. Februára 2012, 23:00

krasna je ta F10 inac skoda take aute na nase cesty

teba tiez chvlaim za tvoju 5er nadherna je + to ako sa o nu staras :)

inac pozeram ze mas na jednej fotke gumy GoodYear Eagle F1 Asymmetric ? ked hej ako si spoko s nimi ,ja chcem teraz kupovat GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 je to taka novinka ,tak nemam si to velmi kde zisti ale podla testov cio sledujem je dost dobra

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm

1riso46
Auto: BMW 320D E46

Pondelok, 6. Februára 2012, 12:15

nadherne bavo pekne sa o to staras ja som z humenneho cez vranov prechadzam kazdy tyzden tak ked ta uvidim blikam trubim kricim vsetko dokopy :D palec hore..inac ja som mal moznost mat 535d za dobru cenu ..tak mozno prischne aj u mna v garazi :D neviem ci je to rovnaky motor ako sa dava do 5GT ale kamos ma take a to je inac neskutocna raketa...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných