Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Tak konecne jsem si vyzvedl dily a hned je nasadil kladky na klinaky mely za sebou 160tkm tak ze KO kladky sice ruville ale uvnitr original INA made in Slovakia takze doufam ze vydrzi aspon to co origo :) Nove org tesneni pod olejovy filtr a nova org hadice k vanosu pac to slzely a to me štvalo
BMW je laska ktera roste s radosti z jizdy "NUR ORIGINAL IST LEGAL"
Pokial viem ja.Menil som dve a obe boli plastove. ..Pekne sa on staras..
kovovy se davali na prvni M50. Pak zacli davat plastovou. Ale na vsechny motory sedi i kovova
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
Tak kdyz mam to volno tak jsem vymenil to teleso filtru vyrobeny 6/2011 rovnou s olejem tady nejaky foto z vymeny a i to kde udelali soudruzi v NDR chybu kdyz me to teklo pres ty zaslepky je tam i videt jak je ten ventil vysoupanej (zarezy v hliniku od plastu) t
pro rejpali ten olej tam ja leju uz 2 roky a i majitel predemnou 10w60
BMW je laska ktera roste s radosti z jizdy "NUR ORIGINAL IST LEGAL"
zdravim, jak je narocne vymenit to teleso olej. filtru? Je to nove uz vyriesene lepsie ako to stare, alebo to zase po 150tkm odide? Inak tie sedadla su super, krasa!
Super príbeh fakt, dokumentácia a práca - parádička, nech sa ti odvďačí, bodaj by som mal ja miesto a čas aby som sa mohol aspoň spolovice takto starať