tiez mi hovorili ze do druheho dna. Mal som vtedy ale viac poloziek a podla mna nieco doblbli v objednavke len to nepriznali - bol to predajca ktory tu uz bol kritizovany. V Motive to mavam tiez do druheho dna. Inak co planujes dalej ked si uz pomenil aj plasty ktore sa ti len nepacili? (mnohi co som videl nemavaju za M-kovym naraznikom nic, pritom je tam cca 40 poloziek vcitane uchytov, holt tym staci ze zvonku je to M-paket:-)
no ja ten m paket mam origo ale pedchozi majitel prejel balon tak to prej popraskalo ja to ted jen doplnil abyto bylo tak jak to my byt jinak plany do budoucna mozna jeste nastrik predni masky je takova dutukana od kaminku a pokud se bude darit tak dovist m3 z anglie
nevis jake max et lze pouzit na E36 v zadu bez upravy lemu chtel bych 18x9,5 et35 s pneu 245/35r18 v zvadu
Naposledy upravil/-a sa-tan666 v Štvrtok, 3. Februára 2011, 10:17, upravené celkom 1 krát.
BMW je laska ktera roste s radosti z jizdy "NUR ORIGINAL IST LEGAL"
pri 18x9,5" ET35 budes musiet dat max 225 sirku pneu a aj tak zavalcovat lemy zvnutra. Je to totiz o 22,7mm viac von ako ma seriovo M-ko. Ak chces aby sa ti tam zmestilo 18x9,5" a 245 pneu, musel by si mat ET minimalne 45. Ja som tam mal 18x8" ET 24 a pneu 245 co je o 8,5mm viac dovnutra ako tvoj plan a uz to potrebovalo zavalcovat lem zvnutra
no po delsi dobe zas nejaka aktualizace probehlo -vymena oleje v motoru Castrol 10w60 -repase alternatoru ktrera byla zapricinena dukladnou ocistou motoroveho prostoru ale kdyby nenastalo ted tak si myslim ze bych to delal primym stesti na bigu protoze byli loziska a uhliky KO -mapusteni m3 sedacek olejem a balzamem na kuzi -navoskovani na sezonu -nove zadni brzdove desticky ATE -vymena zapalovacich svicek BOSCH -vytlaceni promacklin p. Coufalem -koupeny dalsi kola styl 24 zatim jeste u kamose v praze tak jeste dnesnich par fotek za pekneho pocasi
Tak jsem dlouho nic nedelal tak maly oziveni na aute jsou gt rohy org bmw pak par novych org bmw mlhovek pac ty stary me rozbyl zajic novy org blinkry a nová org lipa pod naraznik pac ta stara byla škareda +novy ledviny a taky jsem konecne dodelal kola mely trohu poskrabany hrany
Probehl unas taky sraz bmw