No tento víkend byl opravdu ve znamení rychlé jízdy

v Neděli proběhl už se dá říct klasický trackday ve Vysokém Mýtě. Akce celkem na pohodu, až na pár nepříjemností, ale to je vedlejší :)
Každopádně Jsem si s sebou vzal už jen Toyo R888 do předu a slick dunlop na doražení do zadu :) To byla asi ta největší chyba, protože ty zadní dunlopy se na tomhle okruhu vůbec nedaly ohřát a na konci dne se ukázalo že moje zánovní Hankooky ventus evo a zadní pzero nero fungovali ze všecho vůbec nejlépe :) Pokud vynechám zábavu s pneu vraník na kterých jsem větší hlínu nezažil už fakt dlouho, tak lelgantně jsem si celej okruh neprodriftoval dlouho

Ráno po příjezdu v 7.00

Jedna se Semrym :)

Na konci dne jsem v mýtě přezouval na cestu do Brna a ejhle, zadní desky o 0.5cm chudší

Takže dnes ráno rychle do Elitu, kde měli vůbec něco skladem (co si budeme povídat, E30 není VW, na který nic není problém v daný den :) )
Vyměnit a hurá na velkej drom konečně v Brně zase :)
Dnes byly celodenní jízdy od 10:00 - 17:00, takže to tak nějak vyšlo na 2x 25minut v průběhu dne :)
co se týče účasti, nebyl tam NIKDO !

skoro teda :) jednu jízdu jsem jel se třema autama a druhou snad asi s pěti jenom :)
Obrovkej krok byl bez odlévání benzínu v čase :
Best lap 2.35.5 (Optimal 2.34.5 - poskládaný ze třech nejrychlejších sektorů).
Svezl mě i kamarád s jeho E36 m3 ( S54b32 inside, 6+4pístky, vykuchanec, HSD coilover, 4x240slick atd. ) a zase jsem zjistil, že na to abych jezdil 2:24 potřebuju ještě moc peněz, který nemám

Nejvíc ujíždím teďka na těch brzdách, kdy ta kombinace 312mm + HP+ s dobrým slickem funguje naprosto neskutečně. Kotouče hrajou snad všema barvama, ale na to, že to jsou polské mrdky za 500/ks tak vydrželi už neskutečně, hlavně jedou druhý desky a nezmizel z nich ani milimetr

S HP+ jsem dal 3x 25min Brno + 2X 30min SK Ring a jsou na 70% což hodnotím strašně pozitivně :) Musím je napříští sezonu dát i do zadu - nebudou tak mizet a brzdy se taky posunou dál :)
Problém mě dělá trochu olej, kdy nevím, zda mi kecá čidlo na straně u svodu, ale olej se drží okolo 120 a pak po pár kolech leze výš a musím dochlazovat (ono si pak člověk trochu odpočne v tom dochlazování), ale bude se to muset patřičně nadimenzovat.
S kamarádovou žábou (ta domů jela ale na vleku

)

Při první jízdě se docela blbě nabalovaly gumy, ale zase rovnoměrně ojely.
V druhé zase naopak

Brzdy brzdí

Double Mtechnic & double stroker

sbírka na skle