Jinak dneska jsem vypláchl blok pořádně - kuwa to bylo teda bordelu :) Na wapce to spolklo par desetikaček a je to jak víno konečně :)
Pak ke mě naklusal kamarád, kterej má měřidla na klikovku takže jsme se pustili na ojničky :)

Glyco ložiska mají po dotažení na moment 45.040 (když se přetáhnou o kousíček tak se dají stáhnout na 45.035)
Čepy mají v průměru těch 44.985 , jsou lehce ze šikma ojetý, a ovalitu nemají žádnou.
Hlavní mám zatím naměřený na v průměru 49.970 a čekám až z nemec přijdou ty se správnýma zámečkama

Ideální by bylo kdyby ty hlavní byly o dvě stovky těsnější a pak se na ojničky dostal větší tlak oleje, ale to se s ložiskama z druhošky dá docílit jedině s alobalem :) A nebo pak koupit origo těsnější variantu za pytel peněz :)

Co mě, trošku znepokojuje, je to, že M20 ojnice na čepech kliky M52 nechodí v takové vůli jak by měly si myslím. Jako mají vůli, ale myslím si, že by to chtělo větší, což by je chtěl asi trochu zbrousit. Ale těchto staveb jsem už viděl několik, a neviděl jsem nikdy, že by to někdo brousil, tak budu pevně věřit že to klapne :)