ku spotrebe keby bol manual a pod. ano KEBY chcem manual tak si ho kupim ja som chcel AT cize nemozem cakat spotrebu 5.4L ako vochcafkarni preteakari TDI powa...
pisal som si s muadadeebom davnejsie o spotrebe mal kombi okolo 6.8L ak si pamatam. Bol to 6q manual, Dedo1 tu trefne poznamenal REALNU spotrebu jeho taktiez manualu, mam v okoli dalsich dvoch znamich s manualmi a kombi spotreba je okolo 6.5L. podotykam su to merane spotreby podla tankovania a km , nie pismenka z BC ktore su absolutny nezmysel...
pokial chcem auto na spotrebu kupim si dajaky hladky diesel a manual, ale automat je na nezaplatenie, vyhoda v kolonach celkovo pohodlie- s radostou zaplatim dan vo forme zvysenej spotreby

ked som ho kupoval povedal som si ze keby to zralo do 7L tak je to fajn a auto to splna...inak pri vymene separatora oleja som zistil, ze bol meneny jeden vstrek takze celkom spoko, bolo to videt na jeho zavite ze je menej zašednuty ako ostatne

takze o auto sa staralo fakt poctivo
to Nadro: ku foto, nemam zrkadlovku takze ocarit vas tu nemam cim, auto vypda rovnako ako z KO, akurat mu pribudlo par odrazov od
kamienkov na prednej kapote, je na hnusnych ciernych plechoch

ale odfotim ho aby ste mi verili ze ho vobec mam
tento topic som zalozil viac menej ako info pre buduceho majitela, aby vedel co sa s nim dialo a robilo, kedze si ho neplanujem nechat az do dochdoku, ale uz som objednal par drobnosti folie na hmlovky a svetla , ladvinky a budu asi nove papuce 135M original ako su na foto z KO
edit by som aj zabudol na fuxxa, isiel som cez TT a potom dolu na KN takze asi som aj mal v podstate cestu, ale nazad som to valil az do BA cez M1tku a potom zasa po dialnici az do TN, a BUdapest je cool praha sa nechyta vobec nan , v noci je krasne vysvietena parlament a hrad akoze serus, fakt krasne mesto nie sa co divit ze je aj v Unescu, az na tu hroznu hatlaninu rec dovi, ale vsetci vedia po anglicky dokonca aj dedkovci v tom malom smiesnom oldschool metre

krasny trip
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe