Pondelok, 12. Novembra 2012, 16:10
takze co sa uz vyservisovalo:
*vymeneny olej, + filter, vzduchovy bol uplne jak novy tak sa iba povysval, pelovy bol meneny pred 20tkm, taktiez stav noveho
*opravena hrdzka na hrane kapoty nad SPZ- klasicka chyba koli ostreku xenonov, vybrusenie na kov a zatretie antikoroznou farbou, samozrejme nikde nic nie je videt, ze doslo ku oprave
*rozchodene zaoxidovane a preventivne aj vymene obe osvetlenia SPZ
*pri vyhodeni plastu SPZ tam bola bublinka asi 2x1cm odutej farby, takze opat vybrusenie na kov a zatrete iba korektorom
*vymeneny separator oleja za bezudrzbovy-pri vymene som zisitil , ze tam uz bezudrzbovy bol a taktiez original diel, dla datumu na diely bol vyrobeny 9/2010 tak dajme tomu ze ma necele 2roky, zatial to vyzera tak ze auto bolo pravidelne servisovane a nesetrilo sa nanom... brzdy menil byvali majitel vo februari v hodnote 500e + aj pakne rucky, ked som bol pod autom úredne ramena su original z bmw s logami bawarie a logom ///M, taktiez sa teda domnievam ze to nie je ziaden lowend
-ak sa dostanem na jamu vymnim este palivovy filter a olej v diffe , nechce sa mi krcit ako pri oleji, kedze nemam jamu ani zdvihak....
jedine co mi chyba k dokonalosti je rozbehanie zadnych senzorov, byvali majitel povedal ktory je zly, kupil jazdeny ale problem pretrvava, treba to pomerat a zistit kde nejde stava ...
*
edit resetoval som interval na vymenu oleja, co som cital mal by tam byt 22tKM, no mne to resetlo na 30tkm ma to tak byt? ci sa dakto s tym montoval... ? akoje mi to jedno aj tak budem menit po 15tkm aj ked je LL
Naposledy upravil/-a
Panak666 v Pondelok, 12. Novembra 2012, 16:25, upravené celkom 1 krát.
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe