... všetko o BMW ...
 takže o zábavu postaráno.... takže sháním LZ rameno na e36 sedan pro kotoučovou nápravu...
 takže o zábavu postaráno.... takže sháním LZ rameno na e36 sedan pro kotoučovou nápravu...

) a vpodstatě zatím nebyl čas ani chuť se v tom šťourat. Po víkendu odjíždím na dovolenku, pak auto jde ke karosařovi, na srovnání prahů, rovnou zajedu za lakošem a budem nějak smlouvat lakovačku
) a vpodstatě zatím nebyl čas ani chuť se v tom šťourat. Po víkendu odjíždím na dovolenku, pak auto jde ke karosařovi, na srovnání prahů, rovnou zajedu za lakošem a budem nějak smlouvat lakovačku   dále nahodím Mkové prahy (už se na ně moc těším) seženu PP blatník, pořeším vůli na volantové tyči (chodí nahoru a dolu), asi je vůle ve spínačce, pač už nevím co tomu chybí
  dále nahodím Mkové prahy (už se na ně moc těším) seženu PP blatník, pořeším vůli na volantové tyči (chodí nahoru a dolu), asi je vůle ve spínačce, pač už nevím co tomu chybí   takže ta půjde nová...
  takže ta půjde nová... no nic, stejně tam pak pojedu měnit gumy tak se to pořeší...
  no nic, stejně tam pak pojedu měnit gumy tak se to pořeší... by mobil bohužel..
 by mobil bohužel..

v kufru na mě bafnul bazen (cca 5l vody) teklo to LZ světlem
 v kufru na mě bafnul bazen (cca 5l vody) teklo to LZ světlem   

jen moje peněženka se netěší
 jen moje peněženka se netěší  

to já zase rád sleduju tu vaší BA crew
 to já zase rád sleduju tu vaší BA crew  

tiež sledujem príbeh, tu sa vždy maká na niečom
  tiež sledujem príbeh, tu sa vždy maká na niečom