díky

No tak já jsem to nevařil, vařil to jeden mistní karosář kterého mi doporučil známý. Bylo to fest shnilé, všechny 4 zvedací body shnilé na maděru, auto ani nebylo jak zvednout.. staré prahy se kuchly nahoře pod dveřma, dole se odbodovaly a navařilý se nové, zvedací body se vařily z L nosníku, přední jsou super, dokonce bych řek, že líp jak originál, zadní karosárnikovi se nějak nepovedli takže při zvedaní auta se trocha prohli

včera jsem mu byl auto odvezt na reklamačku, že mi to předělá. Jinak teda zas tak málo za vaření jsem mu nedál. Celá vyvářka mě stála 12tis kč = 500euro. Ale to auto bylo dost shnilé, vařilo se toho dost. Přední podběh na spolujezdcové straně měl díru cca 10x10 cm, z levé straný zadní čelo bylo také jak cedník, pod zámkem kufru to bylo totež, prahy na maděru, lemy zas tak zle nebyly, ale když už jsem to dělal tak jsem to nechál udělát celé...prahy a lemy jsem použil z druhovýroby, značka je Wan Vezel, kdyby to někoho zajimalo, sedí tam pěkně, taky to nebyly levné náhražky z Asie

ale kvalitní díly z Holandska, takže tuto značku jen doporučuju. Zadní čelo jsem vyříznul ze svého dárce orgánu co mám na zahradě, bylo v super stavu. Všechno mám odfocené, tak kdyby to někoho zajimalo tak veškerou fotodokumentaci najde na:
http://www.icecold.rajce.idnes.cz/BMW_320i_moje