... všetko o BMW ...

) ale když už s tím vyjedu tak to stojí za to...
 ) ale když už s tím vyjedu tak to stojí za to...  třeba včera jsem si zrušil přední nárazník a podběh o nějaký betonový hajzl.... rozhodila se mi celá geo tak jsem ji dneska byl nastavit, jenom předek teda, zadek mám stále rozhozený protože nejsem schopen objednat excentrické šrouby na nastavení odklonu
 třeba včera jsem si zrušil přední nárazník a podběh o nějaký betonový hajzl.... rozhodila se mi celá geo tak jsem ji dneska byl nastavit, jenom předek teda, zadek mám stále rozhozený protože nejsem schopen objednat excentrické šrouby na nastavení odklonu  no a nerád jezdím s rozbitýma věcma takže jsem objednal nový podběh a nahodil M packet nárazník, který jsem tam chtěl dát až po laku, no ale když už jsem dělal tu paketizaci tak jsem tam prdnul i M zrcátka
 no a nerád jezdím s rozbitýma věcma takže jsem objednal nový podběh a nahodil M packet nárazník, který jsem tam chtěl dát až po laku, no ale když už jsem dělal tu paketizaci tak jsem tam prdnul i M zrcátka   

může mi pls někdo poradit za kolik a kde se dá objednat ta sada na opravu (přetěsnění) vanosu?
 může mi pls někdo poradit za kolik a kde se dá objednat ta sada na opravu (přetěsnění) vanosu? 

No tak já jsem to nevařil, vařil to jeden mistní karosář kterého mi doporučil známý. Bylo to fest shnilé, všechny 4 zvedací body shnilé na maděru, auto ani nebylo jak zvednout.. staré prahy se kuchly nahoře pod dveřma, dole se odbodovaly a navařilý se nové, zvedací body se vařily z L nosníku, přední jsou super, dokonce bych řek, že líp jak originál, zadní karosárnikovi se nějak nepovedli takže při zvedaní auta se trocha prohli
 No tak já jsem to nevařil, vařil to jeden mistní karosář kterého mi doporučil známý. Bylo to fest shnilé, všechny 4 zvedací body shnilé na maděru, auto ani nebylo jak zvednout.. staré prahy se kuchly nahoře pod dveřma, dole se odbodovaly a navařilý se nové, zvedací body se vařily z L nosníku, přední jsou super, dokonce bych řek, že líp jak originál, zadní karosárnikovi se nějak nepovedli takže při zvedaní auta se trocha prohli  včera jsem mu byl auto odvezt na reklamačku, že mi to předělá. Jinak teda zas tak málo za vaření jsem mu nedál. Celá vyvářka mě stála 12tis kč = 500euro. Ale to auto bylo dost shnilé, vařilo se toho dost. Přední podběh na spolujezdcové straně měl díru cca 10x10 cm, z levé straný zadní čelo bylo také jak cedník, pod zámkem kufru to bylo totež, prahy na maděru, lemy zas tak zle nebyly, ale když už jsem to dělal tak jsem to nechál udělát celé...prahy a lemy jsem použil z druhovýroby, značka je Wan Vezel, kdyby to někoho zajimalo, sedí tam pěkně, taky to nebyly levné náhražky z Asie
 včera jsem mu byl auto odvezt na reklamačku, že mi to předělá. Jinak teda zas tak málo za vaření jsem mu nedál. Celá vyvářka mě stála 12tis kč = 500euro. Ale to auto bylo dost shnilé, vařilo se toho dost. Přední podběh na spolujezdcové straně měl díru cca 10x10 cm, z levé straný zadní čelo bylo také jak cedník, pod zámkem kufru to bylo totež, prahy na maděru, lemy zas tak zle nebyly, ale když už jsem to dělal tak jsem to nechál udělát celé...prahy a lemy jsem použil z druhovýroby, značka je Wan Vezel, kdyby to někoho zajimalo, sedí tam pěkně, taky to nebyly levné náhražky z Asie   ale kvalitní díly z Holandska, takže tuto značku jen doporučuju. Zadní čelo jsem vyříznul ze svého dárce orgánu co mám na zahradě, bylo v super stavu. Všechno mám odfocené, tak kdyby to někoho zajimalo tak veškerou fotodokumentaci najde na: http://www.icecold.rajce.idnes.cz/BMW_320i_moje
  ale kvalitní díly z Holandska, takže tuto značku jen doporučuju. Zadní čelo jsem vyříznul ze svého dárce orgánu co mám na zahradě, bylo v super stavu. Všechno mám odfocené, tak kdyby to někoho zajimalo tak veškerou fotodokumentaci najde na: http://www.icecold.rajce.idnes.cz/BMW_320i_moje  
 nejdříve Vanos, řachtá, až to slyším v interieru
   nejdříve Vanos, řachtá, až to slyším v interieru  , zadní brzdy kaput, z ničeho nic mi odešel gong   a teď aby toho nebylo málo tak včera při poslední projížďce v tomto roce na menším mistním sraziku hned při prvním sprintu mi začla prokluzovat spojka
  , zadní brzdy kaput, z ničeho nic mi odešel gong   a teď aby toho nebylo málo tak včera při poslední projížďce v tomto roce na menším mistním sraziku hned při prvním sprintu mi začla prokluzovat spojka   .. Na znak protestu jsem přijel domu a odpojil mu baterku, sráčovi jednomu
  .. Na znak protestu jsem přijel domu a odpojil mu baterku, sráčovi jednomu    

a samo x dalších věcí. Doufám, že bude tuha zima a ježišek do novýho roka mi nadělí štěstí a hodně zdaru v tomto projektu
  a samo x dalších věcí. Doufám, že bude tuha zima a ježišek do novýho roka mi nadělí štěstí a hodně zdaru v tomto projektu  ..Prostě doufám, že nějakou část z toho do jara udělám....Samo bez práce nejsou koláče a já jako chudý student Vš musím si najit nějakou brigádu.. Rezervy došly a na kapesný bawo neopravím
   ..Prostě doufám, že nějakou část z toho do jara udělám....Samo bez práce nejsou koláče a já jako chudý student Vš musím si najit nějakou brigádu.. Rezervy došly a na kapesný bawo neopravím  takže držte pálce
    takže držte pálce  
icecold napísal:sráčovi jednomu

z místního srazu
   z místního srazu   

vyzera to divne
 vyzera to divne
 je to dost nizky takže si musím dávát dost pozor kde jezdím
  je to dost nizky takže si musím dávát dost pozor kde jezdím   ty snížené pružiny mám spíš jako dočasné řešení, jsou z ISa takže by mělý být o něco výš.. Časem bych chtěl něco stavitelnýho a nejlepé vzduchem
 ty snížené pružiny mám spíš jako dočasné řešení, jsou z ISa takže by mělý být o něco výš.. Časem bych chtěl něco stavitelnýho a nejlepé vzduchem   . Jinak kola jsou 215x45 R17
 . Jinak kola jsou 215x45 R17