... všetko o BMW ...
Maco napísal:Ale Rado je inyOn ma denny najazd od 300km vyssie
banned napísal:Keby ma denne 300 ako pises, tak rocne je to 110.000km, keby jazdi iba 5 dni v tyzdni - teda nie vikendy, denne 300km, tak rocny najazd ma 80.000km, ale on ma rocny najazd ani nie 25.000km, a to sa mi zda velmi malo na taketo auto... Ved to spravi bezny clovek co dochadza povedzme 50km denne do prace + nejake vylety, rodina, nakupy. Taketo auta robia 100 tis. rocne a nie za 4 roky... Tym kilometrom samozrejme neverim, neviem kolko korado vazi, ale rozhodne videl som sedacku rovnakeho materialu v rovnakom aute, ktore malo cez 400tis. a bola ako nova oproti tomuto, navyse ked sam korado uvadza, ze jazdi prevazne dialky...
korado napísal:sedačky sú z E38 a tá neviem koľko mala, moje boli v lepšom stave ako tieto, ale chcel som ich kvôli lámaniu operadla a dofuku bedrovej opierky. Takže tak... určite mala aspoň 400-500tis + boli asi dva roky v stodole vystavené prachu atď... korado nie je taký ťažký aby ich takto zničil, to už je dielo toho, kto na tom sedel predtým
auto má pôvodné kilometre + nejakých 2-3tis navrch, keď nešlo ABS nepripočítavali sa...
na margo nájazdu, posledných pár mesiacov jazdím cez pracovné dni minimálne 200km, niekedy 300 denne... a cez víkendy auto tiež nestojí, tak to naskakuje rýchlo
banned napísal:No ja teraz rozmyslam, ze kde som mohol tak vela nabehat, kua. Ved 04/2012 som kupil auto, ked malo 225.000 a teraz mam po 16-tich mesiacoch 243.000. Dpc, musim to obmedzit a kupit si bike.Keby ma denne 300 ako pises, tak rocne je to 110.000km, keby jazdi iba 5 dni v tyzdni - teda nie vikendy, denne 300km, tak rocny najazd ma 80.000km, ale on ma rocny najazd ani nie 25.000km, a to sa mi zda velmi malo na taketo auto... Ved to spravi bezny clovek co dochadza povedzme 50km denne do prace + nejake vylety, rodina, nakupy. Taketo auta robia 100 tis. rocne a nie za 4 roky... Tym kilometrom samozrejme neverim, neviem kolko korado vazi, ale rozhodne videl som sedacku rovnakeho materialu v rovnakom aute, ktore malo cez 400tis. a bola ako nova oproti tomuto, navyse ked sam korado uvadza, ze jazdi prevazne dialky...