Tak po dlhsom case zmeny na aute. Z diagnostiky sa zistilo ze mam zlu lambdu aj vahu vzduchu, preto asi spotreba 12l aj ked jazdim jak dochodca
Zhananie vahy vzduchu, najprv prvy problem, odrbanie sa o 50 ecok, kupenie druhej vahy, zistenie ze je zla, ma male napetie, pri plnom plyne len okolo 3,2V, ma byt 5V, a auto nejde vobec do otacok a skapina. Tak dufam ze sa podari vymenit a ja mozem zhanat dalsiu
Lambda vymenena za univerzalnu Bosch, staru odkrutit ani za svet, vyse hodiny jebacka, nepovolila, prisiel znamy nahrial s autogenom, a aj tak isla tazko. Napojila sa nova, autu sa znizila spotreba asi o 1,5l, jazdim teraz v priemere za 9l co je ale stale vela. Pri konstatnej 60, 80 alebo 90 uz nemam aktualnu spotrebu stale 10 ale len 8. A to jazdim s odpojenou vahou lebo so zapojenou sa na tom neda ist vobec. Tak dufam ze ked zozeniem dalsiu vahu a bude dobra, konecne moje problemy prestanu. Tiez som si vybral super den, vcera som vymienal disky za elektrony, auto hned vyzera inac, ale poviem vam, mat elektorny vonku pri -18 a pak ich niest do dielne s holymi rukami, je to sranda, myslel som ze sa mi prilepia k tym elektronom
Vyfuk tiez kupeny, uz ho len stary vyhodit a tento druhy privarit.
Auto som mal na zdvihaku, dokonca som pod nim stal, ale nebolo mi vsetko jedno poviem vam. Hrdza je svina. Aj ked ta hrozne zo sopodu nevyzera. Dokonca som si nasiel hadicky z vyparnika klimy kam vychadza
A prekvapenie dna je: MAM SAMOSVOR

Co som fakt milo prekvapeny, cize cela vybava jak je pisana je naozaj na aute. A na snehu naozaj pomoze, a nemusia to byt ani drifty, staci mensi kopcek a auto vazne nepresmykuje, fakt to funguje.
Tiez som si odmeral do kolko mam chladiacu a zistil som ze je do -23. Vcera ked som odchadzal z dielne uz bolo -18 tak som bol neisty, ale nastastie sa zacalo uz oteplovat. Kdo mal cakat ze v Podunajskej nizine bude skoro -20
Zatial tolko, trapim sa dalej...
Nur Original ist Legal.