... všetko o BMW ...
Rottwa napísal:Mne to trhne tiez viac na spiatocke, ale iba za studena. Je to v poriadku. nechce sa mi rozpisovat preco to robi, ale za studena zarad najprv D na par sekund a az tak zarad R.
VaNoS napísal:
To znamená, že máš asi zvýšený voľnobeh za studena plus nie už dobré Valve Body, hlavne čo sa táka hlavného ventilu, neviem presne ako sa už volá, pretože aj keď má motor 720 otáčok za studena, musí dobré Valve body ten tlak pustiť normálne, teda nesmie trhnúť. To preradenie najprv do D a potom R, je práve ono, lebo potom je ten tlak menší a netrhne to. Stačí urobiť repas Valve body a je po probléme. Netreba to podceňovať, lebo jedného pekného dňa to trhne tak, že zlomí D-čkový kôš a máš zarobené. Vždy treba skúšať automat za úplneho studena a hneď tam treba kopnúť R, takto som kupoval ako moju bývalú pri -10, tak i Viktorovu 540ku, ktorá stála týždeň bez pohnutia. Tak isto aj Porter 740ku, je to veľmi dôležité.
PS: Práve na tieto repasy sa chcem špezializovať, tu máš sadu: http://www.ebay.com/itm/ZF5HP24-OEM-Val ... ce&vxp=mtr
PetoK napísal:Tu je fakt skoda hlupakom nieco vobec pisat... ale napisem len tolko, velmi rychlo by ste sa zobudili, ked vam na E65 odidu take veci ako SZL, EDC tlmice, CA klucky, navi, ASK, L7 amp, DD stabilizatory... atd... tam lietaju sumy 500-1000e len taky fukot a ziadne brakove diely, nahrady sa nerobia... az potom sa spametate ze diely na e39 atd su zadarmo... a co taka lahodka, ACC senzor.. 2500e ...![]()
![]()
Ale vsak nech sa paci, kupte si E65 za par susni a potom sa kochajte ako stoji pred barakom nepojazdna...
Nadzi napísal:
komu kto tu ma E65 sa nieco pokazilo nad 1000 eur? chcel by som vediet ci su to len blaboly ze co keby keby alebo je to skutocne pravda... opravy typu repas prevodovky ma nezaujima to sa moze pokazit na kazdom kuse skor ma zaujimaju komu zvas na E65 sa pokazili atypicke senzory a buh vi co ACC SENZOR za 2500Eur... osobne si myslim ze nikdo nema len tak z fleku 2500 Eur za senzor aj ten co ma rodinny barak asi nebude mat hned a mozno ano... ovsem aj na skoda octavii sa moze pokazit komplet motor nieco sa zadre a kto ma 2100 eur na novy blok motora? pritom je to stale skoda octavia.
takze ano E65 je draha na udrzbu ale iba KED sa to pokazi...
Mi_t_is napísal:...a potom vysvitne že to ide brať jeho otec na úver ! ano na úverkupovať auto na úver za niekoľko desattisicov a nové!...