Dalo by sa to zistiť na základe tej ŠPZ a vinka a porovnať terajšiu ŠPZ. Lenže to by si musel mať prístup k istým databázam kde je to uložené. A to nemáš ani ty ani nikto z nás. Byť majiteľom, skúsil by som sa k tomu nejak dopátrať. Stačí nejaká tá známosť na polícii a malo by to ísť.
treba doriesit ale zatial sa zameriavam na veci ktore su dolezitejsie napriklad musim vymenit spodne predne ramena a stale tam nieco nepravidelne bucha
musim este doriesit ked zastavim a zaradim R tak sekundu az dve sa nic nedeje a potom velmi trhne celim autom... mozno to moze byt spojene to buchanie aj niako s prevodovkou niake uchytenie alebo nieco buh vi snad to nebude treba dat repas...
Nieco podobne mi robi Explorer...typujem to na hydromenic. Ja som pre istotu kupil celu druhu prevodovku a repasovany hydromenic, na jar menim a snad mi to pomoze.
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
neskoršie zaradenie rýchlosti spojené s buchnutím skôr by som pripisoval skôr nejakému zadrhávajúcemu ventilu, alebo slabšiemu tlaku oleja, bol tam menený olej niekedy v poslednej dobe? mohlo by to pomôcť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
hej hej olej bol meneny par tyzdnov mozno mesiac dozadu... nekopne to pokazde zvacsa to kopne sposobom ze dlho jazdim na D a potom zaparkujem a dam R tak to buchne ale ked dam zase D a zase R proste ked vycuvavam z parkoviska tak po prvom kopnuti uz prevodovka po zaradeni R nekopne
a este som si vsimol ze po dlhsom stani respektive pri studenom starte prevodovka vobec nechce radit a kludne ide nad 2000 otaciek je tam zaradena 3 a nepreradi ... musi sa najskor zohriat a az potom radi tak ako ma
Kup si ju a este len potom pochopis preco stoja tolko... to auto nie je pre chudakov a pripadny servis zabije kazdeho naivneho nesolventneho majitela...
to mi je jasne ale za urcity peniaz sa da kupit docela zachovala ale aj s e38 neponahlam a pochybujem ze by niekto chcel v dnesnej dobe kupit V12 mozno tak korado a ja
naviac pod cenu rozhodne nepredam to auto sa neoplati predat lacno cize za kazdu cenu rozhodne nie aj tak snim mam este plany teda myslim ze ked sa nepreda tak postupne porobim vse co se tam nejavi byt v poriadku