No pomenil som par veci,
- vymenene tycky stabilizatora
- vymena prednych ramien so silentblokmi
- vymena tyciek riadenia a capov riadenia + geometria
- vymenene predne brzdy, BMW OEM kotuce, TEXTAR platnicky + snimac opotrebenia
Po tom mojom zatekani mi prestalo fungovat aktivne riadenie, na vine je ta voda, zoxidovala mi RJ, takze hladam aj to.. v pondelok menim aj volantovu tyc, nakolko v nej mam volu a klepe to tam..
Interier celeho auta som porozoberal skoro do srubky, nakolko ma sralo to vrzganie tych plastov. Niekde chybali srubky, ze som sa sam seba pytal, kto kurva co chcel na takych miestach.. srubky som podokladal a na takmer vsetky spoje som nakydal vazelinu.. do stlpikov som natrepal odhlucnovaciu penu, co sa dava do repro.. predne sedacky som tiez rozobedal, vycistil som tu konzolu pod nimi, nakydal vazelinu medzi plasty a uz konecne nic neskripe ani nevrzga.. v zime som si na soferovej sedacke vsimol ze nefunguje vyhrev na tom mieste na kolena, tak to islo von a na decke som mal seknuty kabel.. kabel som vymenil a decka uz funguje

auto dostalo uplne iny zvuk

z interieru uz nepocujem ani jeden pazvuk ako predtym.. aj pri prejazde po dierach je vsetko tiche, jak keby som auto len teraz kupil.. palubovka tiez dostala na picu, otackomer isiel von a tiez som ho cely rozobral, namazal a olepil tou penou, to iste s displejom idrivu.. s nim som mal probelm ze mi niekedy nenabehol displej.. musel som jebnut po palubovke zhora a naskocil.. chyba odhalena.. povytiahnuty konektor, aj tam sa musel niekto vrtat lebo ten konektor sa sam nema ako vytiahnut.. vrzganie uplne prestalo.. nenapadlo ma fotit, takze len zopar spontannych foto..