... všetko o BMW ...
Risho_21 napísal:tak dnešok : geometria konečne urobená, kolesá zo zadu prehodené dopredu a začína sa mi srať ložisko na PP kolese
potrebujem tam splyňovač !!! Kto mi ho urobí na splátky ? :)
PavelKedro napísal:
žasnem !
M1R3C napísal:
Vieš nad čím žasne že to auto máš ani nie 2 týžden a už sa dojebáva.....(si mylsím) Nič v lzom inak ...
Risho_21 napísal:ale dopiče už som na ňom prešiel 1300 km a nič mu nieje teda nič také zlé čo by robilo auto nepojazdným, má kozmetické vady, celé dva týždne som praxoval v servise mi ho prezreli nápravy sú v 100% stave podvozok ako nový, motoru prakticky nič nieje, akurát že si spapá taký litrík oleja na 1000 km ale to robí aj felicia 1.6
NO tak ma varuj, čo mi najbližšie odíde ? :)
Ja som sa s tým zmieril, že z toho cukrík nebude, ale nemám kde inde dávať peniaze tak si myslíém, že raz sa k tomu cukríku dopracujem :)
jararak napísal:Ono na sacu je jedna uzasna cesta - je to 4 prudova dialnica pomenovana cesta prvej triedy (moj odhad taka druha skor :), na 3 usekoch je tam 90/80/60 v 20 metrovych odstupoch, lenze musis ist tak lebo ked ides v pravom, zroluje ta nakladak ktory si to sinie do VSZ a ked ides v lavom, zroluje ta nejaka vladna audina ktora nesie nejakeho kavickara za amikmi do VSZ.