Zajtra večer na bomby budú nové foto. To sa ti preto zdá lebo sú 18" kolesá a trošku to zvýšilo auto :) . Inač karoseria nič moc. Tu do KE mi to ani tak nevadí

kapota a kufrové dvere majú preliačeniny od krúp, tipujem, že auto bolo oplieskané o zvodidlá, korózia je tam minimálna :) uvidíme na jar, ale čo ma najviac hnevá, chlapi vyzerá to tak, že budem meniť motor, čo myslíte ? Je 700 € veľa za motor s prevodovkou, ktorý bol po GO a má po GO najazdené 30 000 km ? Tá cena je aj s robotou.
Ďalej auto už má vymenené zadné svetlá za originál. Bohužiaľ len s oranžovými smerovkami no nevadí, časom tam pôjdu krajšie, ale výzor ma nezaujíma.
autíčko má kopu detailných nedostatkov, lišty na dverách sú v hroznom stave, niejaký expert tie lišty dával dole so šrubovákom, chýba kľučka na PZ dverách zvnútra, LZ dvere vrzgajú a je tam zlá šrúba na dobehu, nesvieti jedno svetlo na ŠPZ, stredné interierové svetlo taktiež. Kufrový zámok je úpln e v riti, nedá sa ani zamknúť takže mám vždy otvorený kufor, ten sa bnudem snažiť v dohľadnej dobe vymeniť. 40 € sa zdá aká cena za celý zámok ???
Ďalej tu vás popýtam o pár rád.
Tak prvý problém, ak je vypnutý motor tak tie CCFL pásiky (angel eyes) vpredu mi tak blikajú ako keby bol niekde zlomený kábel a neviem či tým ústavným blikaním sa mi nezničia. Akonáhle naštartujem svietia v poriadku. Poraďte pls.
Ďalej by som potreboval dobrovoľníka z Košíc, ktorý má skúsenosti s automatom a popýtal by som ho aby mi povedal, či je moja prevodovka v poriadku alebo nie, keďže mám vôbec prvé vlastné auto a vôbec prvú skúsenosť s automatom a pozerám, že je tu dosť topicov o automatoch a problémami s nimi. Tak ak je niekto taký nech sa mi ozve 0902 501 848 som k dispozícii celý budúci týždeň.
El. strešné okno pri otváraní aj zatvaraní mi na niektorých miestách tak vrzga, je to normálne či to treba niečim premazať alebo ako ? Inač ide v pohode nezadrháva sa nič, len tak zvláštne vrzga.
Čo je problémom keď mi celý čas svieti oranžová kontrolka ASC v strede palubovky ? A to ASC ani mi dajak nefunguje. Je to nejaké čidlo alebo čo to je ?
Vopred ďakujem za odpovede :)