... všetko o BMW ...
Ľuboš PP napísal:Je to styling 127 M3 CSL Rad, ale toto su urcite repliky, kedze original bol len v rozmeroch
8,5x19, ET 44, 12,62kg
9,5x19, ET 27, 13,79kg
chico69 napísal:micro update - nové stierače![]()
pôvodne som chcel Valeo, ale nakoniec som sa rozhodol pre tieto .. nie sú to úplné lacáky, ale taký stred .. kvalitu a životnosť uvidím neskôr ..
Sodap napísal:Btw. NGK je vyborna znacka,co sa tyka sviecok,kablov a ostatnych veci do motorov,nemas sa coho obavat
tomotires napísal:mne sa to az tak nepaci neviem ako ostatny ale ja by som do toho nesiel ja by som radsej dal miesto tych oranzovych biele
chico69 napísal:akurát by som chcel vymeniť túto vaničku zo stredovej konzoly..mám z nej dosť zodraté to pogumovanie..
chico69 napísal:autíčko dostalo ešte pred Vianocami nové žhaviče.. nedával som na diagnostiku, ale rovno som menil všetky štyri..a dobre že som objednal všetky..
merali sme ich a boli všetky nefunkčné.. mechanik čo mi pomáhal tak sa čudoval že som vôbec naštartoval..
v mrazoch ako -10 až -15 to štartovalo dosť na prd..
postreh zatiaľ zmiešaný.. niekedy to aj teraz točí dosť kým naskočí a niekedy iba "brnk" a hneď naskočí.. no nemal som zatial ešte možnosť otestovať to vo vyššie spomínaných teplotných podmienkach.. (ale dúfam že to nebude ten spomínaný relé modul)
Značka žhavičov NGK - nepoznám ju, tak dúfam že to nie sú nejaké shity ..
inak pravdepodobne tak za 2 týždne si idem po disky M Doppelspeiche styling 68![]()