takže pár škaredých fotiek v tme .. to len tak na oživenie mojho príbehu ..
kolesá snáď všetci poznajú - viem že je to otrepaná klasika.. ale tie kolesá sú proste dobré a na E46 sa nenormálne hodia .. chcel som počkať ešte cca týždeň (dúfajúc že mi do vtedy hádam príde farba na prasiatka) a že to spravím všetko naraz, ale dnes ako bolo dobré počasie tak mi to nedalo

..takže budúci týždeň ich budem dávať zase dole a bude nová farba prasiatok
Inak čo sa týka mojich pocitov z prechodu 16" - 17" .. tak auto je trochu citlivejšie na vozovku - trošku viac "unáša", riadenie je tuhšie. Ale čo sa týka tvrdosti tak naozaj medzi 16" a 17" moc rozdiel necítiť.. som dosť zvedavý ako je to z 18"
ale napriek tomu si dovolím tvrdiť že 17" je dobrý kompromis na každodenné pohodlné jazdenie.. a bol som testovať aj svižnejšiu jazdu a v zákrutách držia lepšie ..
páči sa mi hlavne zadok - 245 mm .. trochu rozmýšľam nad nejakými 10-12 mm podložkami.. myslím že by to autu dodalo na važnosti

jo a jak som mal dole kolesá tak som si kukol pružiny a všade mám šedé - Marosss mi prezradil že šedé sú tuším M-packetové

takže mám dokonca asi aj dobrý podvozok o ktorom som ani nevedel. Lebo inak je pekne znížené - to mi bola jasné.. ale nevedel som že čo tam mám zač ..