Čaute,
takže autíčko mám už dlhšiu dobu (asi pol roka) ale pripájam sa do príbehov až teraz..
Z hruba pred rokom som sa rozhodol že si kúpim auto..zo začiatku mi bolo uplne jedno čo to bude-hlavne aby ma to odviezlo do roboty..dal som si limit 150t Sk..moja prvá volba bola Ford Focus. Potom som prechádzal rôznymi štádiami od fordu, cez opel, až ku VW group.Nakoniec ma viacerý prehovárali na VW group tak som sa točil okolo oktávie, golfu, A3, A4 a pasatu (chvílu aj okolo VW Bory, ale od tej som bol rýchlo odhovorený). Medzi tým mi stúpol rozpočet na 200t

. Potom som dostal ponuku na rozbytú E46 kombi - tak nad tým som ani chvílu nerozmýšlal - hneď som to odsúdil že BMW určite nie-však to musí byť drahé, veľa žerie a drahé súčiastky a bla bla... ale predsa len bola dobrá cena tak som si nechal poslať aspoň fotky z tej E46-zapáčila sa mi..nebola moc rozbytá ale nakoniec som ju nezobral a nebol som ani moc fanúšik kombi..ale od toho momentu som si nejak začal v inzerátoch pozerať aj BMW a zistil som že ani nie sú moc drahé..E46 boli porovnatelné so všetkými vyššie uvedenými z VW group.Takže nadyšiel čas kúpi..(medzitým mi stúpol rozpočet na 250t). Na kúpu som mal týžden, pretože som mal dovolenku a z dôvodu vyťaženia z roboty by som to inokedy moc nestíhal poriešiť..Takže som si vyhladol 2 kúsky a rozohodoval som sa, na ktorý sa pojdem pozrieť.Nepotreboval som nejakú super výbavu (aj kvoli finančnej obmedzenosti)-stačilo mi nech to má klímu a el. okná..padla volba na ten čo bol bližšie..musím povedať o sebe že som asi práve ten najhorší prípad kupujúceho

... - prišiel som ho pozrieť, zalúbil som sa a hned som dal aj zálohu...hmmm...neviem či by som to teraz už tak spravil..ale zas na druhej strane-človek môže vyberať kolko chce a aj tak ho možu oj.bať..takže autíčko som mal do týždňa doma-ešte teraz si pamätám tú cestu domov

- bol to super pocit..Hrooozne som sa z neho tešil - splnil sa mi proste sen-mal som BMW.
Takže niečo k autu - je to E46, 320d, 100kW r.v. 1999, najazdených 136t km (či poctivých?-potom som nepátral), ale auto je celkovo v zachovalom stave. Je to dovoz z talianska, takže by malo byť bez korózie. Má zopár chybyčiek krásy, ale po technickej stránke je zatial na tom dobre (klop,klop). Akurát centrál sa pokazil po čase-ale to sa hned vyriešilo..Jo a po čase som zistil že mám znížený podvozok, ale nevadí mi to

Výbava - BC, 4xel. okná, automatická klimatizácia, rádio na CD, 6xairbag, nezávislé kurenie webasto, ASC..hmm a to je asi všetko.. Zo začiatku mi chábali cúvacie senzory, ale už som si na cúvanie zvykol..Chýba mi ale lakťová opierka, ktorú sa chystám dokúpiť..a ešte možno multifunkčný volant by sa zišiel-ale to sú veci bez ktorých dokážem žiť...nenajazdím tak vela, že by mi to až tak chýbalo..
Takže dosť rečí..tu sú nejaké fotky..(na interiéry neni nejak extra či fotiť,ale hodil som tam nejaké fotky-je čierny a mne sa tak páči, tak ako aj celé autíčko)