... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:nechyba ti nahodou gumene tesnenie medzi drziakom spataku a karoseriou zvonku?.. mozno to nejaky dobrak pred tebou rozoberal a nedal spat
chico69 napísal:akurát by som chcel vymeniť túto vaničku zo stredovej konzoly..mám z nej dosť zodraté to pogumovanie..
chico69 napísal:takže niečo ohľadom zatekania..
mával som mokro pod nohami šoféra a dokonca raz aj na strane spolujazdca..
takže ako som sa dočítal zvykne sa odlepiť tá butilkaučuková lepenka a tým pádom tade zateká..tak som rozobral obidvojo dverí a nalepil to naspäť..no na moje prekvapenie pri ďalšom daždi som mal mokro zase..tak som pozeral ďalej že odkial to môže tiecť a zistil som že zateká z oblasti spätného zrkadla..tak som to zatesnil silikónom (na obrázku vidno aký som "šikovný" - moc dobre to teda nevyzerá ale účel spĺňa a je to zakrité dverným tapacírom samozrejme) a zatial to vyzerá fajn..bol zatial 1 taký silnejší lejak a sucho..tak uvidíme..keď bude nejaké silnejšie obdobie dažďov :-)
ale toto by skor mohlo ísť aj sem... - viewtopic.php?f=2&t=7130&hilit=zatek%C3%A1+do+interi%C3%A9ru&start=15
bejbo20 napísal:No to okno je naozaj nie uplne naj opravene (podla mojho nazoru) a urcite to budes opravovat este raz, ci za mesiac alebo rok, ja by som odporucal rozobrat uplne
...ale opravou co si urobil je pravda ze si to odstranil,respektive predlzil cas, ale silikon nieje naj riesenie,ale to je na tebe
chico69 napísal:- no je to možné..ale už som bol zúfalý a nevedel som čo s tým..nikto nevedel ani poradiť, takže, tak som už nevedel že čo vyskúšať-nie som s tou prácou spokojný-ako opticky to nie je pekné, ale je to zakryté a účel spĺňa..lepšie ako keby mi zatekalo..
chico69 napísal:takže auto už opravené - už bolo hotové v podstate vo štvrtok..chvála Bohu s nápravou bolo všetko OK takže žiadne velké opravy..auto sa dalo na geometriu-nastavilo sa čo sa malo a šup..
akurát som ešte zistil po oprave, že pri tom náraze dostalo šupu asi aj ložisko - dosť mi hučí..takže bude nové..a potom už dúfam že to bude všetko..
chico69 napísal:no hučí dosť - čo sa týka jazdných vlastností,tak necítiť nejaké zmeny-ale chvílkami mi už dosť duní v hlave z toho hučania..
inak budúci týždeň sa chystám dať si opraviť disky - už som rozmýšlal na d roznymi firmamy (Aluman,vffv,aludisky..) no nakonic som sa rozhodol že ich dám spraviť jednému pánkovi-osobne ho nepoznám, no dostal som naňho kontakt od pneuservisáka a už som aj inde o ňom počul (že to bežne robí a predtým pracoval v nejakom zváračskom ústave-takže má skúsenosti)..robí to ževraj rýchlo, lacno a vraj kvalitne..akurát že to robí metódou nahrievania na vysokú teplotu a potom s tým pracuje-počul som vraj sa takouto metódou menia vlastnosti kovu a že to nie je moc dobré..no neviem akou metódou to robia iné firmy..takže asi skúsim...