popravde rozmyslam ze kupim/dlhodobo prenajmem tak 100m2 niekde v okoli ba, dajme tomu niekde v chatarskej oblasti kde je elektrina, plyn mi netreba, ten je v bombe a voda je aj zo studne dobra :)
polozil by som tam nieco
taketoku tomu by isiel este mali pristresok pre auto a altanok s grilom
partizan - akoze kare ma, ale ee
maiki - karavan dnes rano o 3 stastne zaparkovany doma na vychode, takze nedojdem ukazat bohuzial

surro - to je skor o konforte na dovolenky, ako o uspore, vyjde to v konecnom dosledku viac nez nejaka mala izba, na druhu stranu ked ides do spravneho kempu, mas v cene aj kupalisko, spis na "svojom" a celkovo su celkom slusne mapy dostupne, kde za par drobnych v pohodli svojho prespis na spoznavacich zajazdoch :)
popravde dlho sme sa rozhodovali medzi nejakym ducatom/tranzitom a takymto riesenim. vsetko ma svoje vyhody/nevyhody.
kempauto moze jazdit vyssou rychlostou, staci na neho B, mozes v tom prepravovat viac osob a pocas jazdy mozes poprosit prisediacich nech ti urobia kavu. Na druhu stranu s tym musis na stk/emisnu, vcelku mastna poistka, samostatna dialnicna znamka. Takto pridem do kempu, polozim nozky a mozem ist na nakup autom. nemusis chodit na emisnu, poistka stoji menej ako moj mesacny ucet za telefon, taktiez stk stoji par susnov. Bohuzial nato musim robit Be vodicak, snad do konca augusta bude hotovi, maximalna rychlost 100km/h ked vybavim certifikat, ked nie, tak ty kokoti na DI tam napisali len 80km/h. Ked hmotnost supravy prekroci 3500kg budem potrebovat aj tak dalsiu dialnicnu

. Davno som nevidel technicak od mojej e39, dufam ze nema viac nez 2250kg, coho sa dost obavam ze mat bude ;(