dnes som stihol bavariu, cenovky maju strasne hovada, to sa s kosicami neda porovnat (asi tak 30% naviac), nato telefonat do selfservisu, nastastie mali volny zdvihak, bohuzial prevodovka preteka asi cez vypustaci srub takze po prvych momentoch som sa tak zamazal, ze som to vedel fotit az nakoniec.
zakladom dnesnej vymeny bol hlavny nosnik prevodovky, bohuzial to nebolo len tak jednoduche ako som si to predstavoval, najprv som musel odmontovat drziak vyfuku ktory je pod vodicom, nasledne som si musel prevodovku niecim podlozit, lebo isla velmi dole. silenty som namontoval za chvilku, ale hned som ich musel zhodit znova, pretoze su mierne od seba a novy nosnik teda nesiel nahodit, vsetko sa dalo pomontovat, akurat velke zavazie je doma na policke (to som otrhol spolu s polamanim nosnika o kamen este v zime). Prazdnu srubu sme teda pritiahli maticou ktoru niekto zabudol :).
Na radu prisiel zadne silenty vyfuku, na 2 take gumicky 30euro, troska hardcore ale budis, po par minutach maturovaniach to bolo tak ako ma byt.
116 euro

momentka na zdvihaku

docasny support prevodovke

silenty vyfuku

novy nosnik/silenty

stare silentbloky - kopa hoven

stary nosnik prevodovky na maderu

zajtra mi dojde 3/3 tovar, avsak to uz nestiham namontovat pred odjazdom do dobrej nivy, asi az buduci tyzden.