Nedeľa, 15. Januára 2012, 20:22
rit mi stiahlo ked som na chatu isiel, tam je totiz taka asi 160 stupnova zakruta dole statnym kopcom, je uzka, 2 auta sa nevymeraju a ked som siel tam tak som siel na dvojke, uplne v pohodice to zastavovalo, no ked som zastavil a auto sa zacalo hybat smerom dole kopcom bokom, tak som hned hodil jednotku, otocil auto zadkom ako dole svahom a siel pomalicky dalej, este to je kriticke tak o 200m nizsie, kde smetiary su lenivci a tak nechavali asi 6 kontajnerov blizsko cesty az to tam zarastlo a chlapik ktoreho pozemok tamad tiahne si tam postavil 2m vysoky mur z betonovych tvarnic, cize clovek sa musi tak troska triafat.
inac predvcerom vecer by som tam nevysiel asi ani s tymi retazami, sused na chate to ma u <>, ma x1,x5 a cas od casu tam stoji este land rover cize ma "ine" vylepsenia
mimochodom nasiel som tu link na x3, este som toho vela o tom aute nenastudoval, no konkretne prevedenie sa mi celkom lubilo, vie mi niekto povedat nejake info o tom aute? skusal som wiki, avsak tam troska strohe info, viem, ze to je prakticky e46 na vyssom podvozku, a tie co som videl boli skarede sede plastaky, avsak tato bola pekna modra 3d, bezovi interier v kozi, vybava troska lepsia ako ma modrinka. ma prist jedna x3 2008 koli navigacii tak tam daco poriesim a asi si premeriam kufor ako to je velke. ale popravde sa mi pacila ta konkretna viac ako x5 od ktorej ma odradzaju velke rozmery gum a celkovo, ze vekovo to je to iste co mam uz teraz.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov