v piatok sa auto oplachlo vodou, samponom a hubkou, prebehol som kapotu a strechu clayom a znova to prebehol hubkou, vysledok sa mi celkom lubil. Este som skusil AG Interor sampon, prebehol som nim madla a taktiez konzolu na telefon. Samozrejme som troska pretepoval koberec za spolujazdcom kde bol flak neznameho povodu, vsetko slo hladko dole, len sa mi troska dvihol zaludok ked som sa pozrel na predtym cistu handricku. Samostatnu pochvalu si musi zasluzit Meguiar tripple duty stetec ktory velmi ochotne pomaha v kazdej skare ktora sa najde v interiery. Este by som bol zabudol, nadherne si podal gumy ktore su na pedaloch, zablatene pedale zrazu maju prudko ciernu farbu. Naozaj zaujimave spojenie tychto dvoch produktov, skoda, ze AG nema takuto kefku :).

V sobotu som bol troska relaxiren v Tiszaujvarosi no dnes hned od rana zarezavacka.
Clayovanie celeho auta. Nasledne AG Ultra deep shine.
na zaciatok troska clayu

toto zislo zo zadneho laveho okienka

a take bolo ciste
http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... 03840.jpg/Ultra deep shine + perfect palm aplicator

Troska som si pomohol 3m paskou aby som nemal zasrate svetla od pasty

Nepastovana strana

Pastovana strana

Ked sa zmaklo cele auto prisiel na rad HD wax, zatial len v jednej vrstve, musim uznat, naozaj dobry matros.

No a vysledok celodennej roboty

Odraz handry, len troska mi do toho zacal babrat dazd