Piatok, 10. Júna 2011, 21:17
konni - vecsia haluz je to, ze ja som za dany diel zaplatil a mam ho na fakture, len mi ho do tasky ta ... Katka nedala, mala ostat na materskej a nesplentat sa po predajni.
maros, dik, ta tvoja x5 tiez nieje na zahodenie a narobil si na nej dost roboty.
ak by som nekupil predtym e36 a drzal sa feldy a nekupil ani e39, uz teraz by som mal e53 rozhodne, ked ratam, e36 ma vysla asi na 11t euro so vsetkymi dielmi za 2 roky, e39 hoc som bral uver tak uz som dal skoro 2t za nu, prakticky som mohol mat novu ochcavku ale co by som s tym robil? to by som si nemohol pomastit ego na niecom menejcennom.
ale teraz fakt, nieje problem to poskladat/rozobrat, poprekladat, tis je uzasna vec, bohuzial malo podrobna, na druhu stranu je tu bimmerforum, potom rozne ine kluby zamerane na konkretny model ktore davaju take mnozstvo info, ze je to az zarazajuce. problem je ten, ze miestny jedinec ma problem si kupit v bavarii origo srubku lebo je predrazena a nie to este nejaky prijebany diel za 3 miestnu sumu, radsej bude zhanat jazdeny. cela ta mentalita ludi je zvratena sused ti zavidi aj chripku, ale ked mas nieco viac tak uz pozeras na ostatnych zhora.
ak by som nemal naozaj ziadne bmw doteraz, isiel by som jednoznacne po e28, ked som videl veroliho krasku, to auto malo vybavu o nieco vyssiu nez moja e36 a budilo respekt, aspon v mojich ociach.
mimochodom auto som hned napichol na novo rozbehany DIS a skusil som naprogramovat denne svietenie, ale vyzera, ze dade je pes zakopany, taktiez som vela nerozbehal v pripade nefunkcnych pdc, bude to chciet asi hlbsiu analyzu. taktiez som objavil problem s autolevelingom xenonov (mozno som odpojil kabel pri montovani stabika), poviem Vam, je to otroctvo kupit si diagnostiku. sladka nevedomost.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov