Piatok, 10. Júna 2011, 19:10
bavoro535 - pocuj, ty nemas nahodou spz 777? za posledny tyzden sme sa 3krat videli na obchvate (asi zhodne chodime domov alebo niekam kolo 16:30) a dnes som ta videl v druzstevnej nedaleko obchodu/namestia (cierna 535d, rovnake cierne elektrony ako na zraze, 777 spz).
giorgo, ani ja nechcem vediet kolko by to stalo, ale ono staci troska s rozumom a ide to. napriklad jama by mi nenormalne pomohla, ale co uz, aspon som troska precvicil brusne svalstvo co som tolko behal hore dole od neho.
btw zacinam mat nervy na kosicku bavariu, je to banda dutohlavych kokotov, pozeram suciastky, nepaci sa mi jedna plastova spona ktora drzi plast na chladici(17 11 1 712 963), nepozdava sa mi dlzka, stazujem sa, technik odbehol a donesol sice polovicnu velkost videl som ju uz ale nebol som isty, presiel som si zoznam, idem ich vyplatit, vyjdem, daju mi tasku do ruky, pridem domov a kurva, moj drziak na vyfuk asi ostal v kufry, dobre, teraz mi ho netreba, otvorim kapotu, idem osadit sponku aby mi nahodou pocas jazdy nevyskocil plast a nerozbilo to celu vrtulu aj visco spojku a okolie, kurva, sponka 2x velka, dali mi sponku ktora sa dava napriklad do naraznika e36 o vyztuhu, dobre sak sa prida, objednam znova, ale idem pozret kufor - vyberam dazdnik, vyberam karton sviecok, bandasku vody no po drziaku vyfuku ani stopa, bud sa mi po ceste vyparil alebo je v tej bavarii strasna banda kokotov. hadanie necham na vas.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov