egr je vonku, sanie tiez. aspon jedna dobra sprava, nieje co zaslepovat kedze mam bezklapkove sanie. bohuzial to turbo ma nejake skurvene sruby a nemam sajnu ako ho dat dole, su to nejake tisichrany
urobim potom asi nejake DIY
edit : sobota cca 11:00 egr je vycisteny, nie na 100% ale tych 97% je lepsie ako to bolo predtym, sanie si tiez uzilo arvy a wapky, takze tam uz tiez nieje viac co urobit, taku malu kefu bohuzial nemam, inac by som ju tam nejako napratal a prebrusil ten kentus

. Podarilo sa mi najst maticu ktora mi spadla do motora, cakala ma na prvom ohybe, len vcera po tme som ju uz nevidel, vadil mi v tom CR.
edit2 : sobota 16:20 podarilo sa mi odsrubovat zvody, chcelo to speci orech neznamej velkosti, ale 12 tomu bola velka tak tipujem 11. bohuzial vyfuk neviem aj tak odpojit zhora, skusim v pondelok odsrubovat prvy diel vyfuku kedze tak ci tak potrebujem prevarit pletence, tie som si uz tiez nasiel na nete. 51x200 2 kusy

, len neviem aku znacku by mi trebalo.
edit3 : sobota 22:00 podarilo sa mi vysrubovat tu poslednu srubu z vyfukoveho potrubia, rozrezal som 15 kluc napoli a trvalo mi to asi hodinu v striedani so svagrom pokial sme to dostali von. turbo som uz po tme nevyberal, urobim tak asi az zajtra kedze dnes sa musim venovat mojej malej sestricke ktora ma 1.st saint Primanie :)