... všetko o BMW ...
jararak napísal:taak, dnes som mal srandu, ked som stlacal pedal brzdy nieco mi zblnkalo, nedalo mi a pozrel som sa doma co je vo veci - posilovac brzdy do polovicky zaliaty vo vode, tak som tam hned zapichol hadicu na stahovanie nafty, potom som to dokoncil este so striekackou, odhadom 10-15 litrov vody. dovod - zle zalozeny dekel na klimafilter. este dobre ze som nemenil posilovac lebo aj novy by bol nasaty, ale trebalo by s tym nieco urobit aby som vycistil tu spodnu odtokovu dierku, asi znova naparkujem do garaze ku svagrovi a prebudim fialku :)
jararak napísal:ja som vedel, je to kurva
za vsetku starostlivost sa mi odvdacila, najskor asi skapalo turbo ;(
no nic, ratal som s tym, ze pri mojom stasti to skape, uz mam pol motora rozobrateho, este musim dorazit jeden plast a som pri turbe, repas majster sa mi nato mrkne a povie mi aky je stav, medzitym rozoberiem asi obe narazniky, predok aby som vybral intercooler a vycistil ho, rovnako ako sanie a egr, vymenim uz aj olej a odlucovac oleja. Taktiez sa mi nepozdava jeden drziak vyfuku tak ho asi troska vyrovnam ked to budem davat dole lebo v pletenci som objavil dierku. Ked uz bude odstavena vymenim asi aj ten brzdovy posilovac a taktiez sa pozriem poriadne na zubky tym pdc cidlam preco nejdu. Aspon, ze je uz teplo a stalo sa mi to "par" metrov od domu, nie niekde na ceste na dovolenku.