... všetko o BMW ...
 paráda, tá biela je fakt super.
 paráda, tá biela je fakt super. 

Ozaj, ja zas jazdím na chrochtavej F25
  Ozaj, ja zas jazdím na chrochtavej F25   Rovnako veľká spokojnosť, i keď výkonostne to nie je žiaden výchor, ale stačí.
  Rovnako veľká spokojnosť, i keď výkonostne to nie je žiaden výchor, ale stačí.

limon4 napísal:congratulation ...
inak mohol by si dat nejake porovnanie resp. tvoje pocity z motorizacie...? je to dost horuci kandidat pre moje dalsie auto ci uz 1er 3er 5er ten interier je perfektny hlavne to podsvietenie..
no ten M-packet by som mu asi doprial aj ked viem,ze to nemas zapotreby riesit..

), ale keď sa vytočí plný do 7000 ot., ten rev je rovnako úžasný ako ticho pri kľudnej jazde. Pre tieto dve veci som ochotný si priplatiť za vyššiu spotrebu oproti chrochtáku. V rôznych recenziách som čítal, že do 3000ot. pomaly nie je počuť v kabíne rozdiel medzi 530d a benzínovým R6. Podľa mňa malý rozdiel tam je, ale ten zvuk R6 dieselu je taký nevtieravý a vôbec nie je nepríjemný a to ani pri vyšších otáčkach pri silnejšom zošliapnutí plynu. Každopádne na voľnobeh zvonku je aj u 530d počuť klasické chrochty chrochty.
 ), ale keď sa vytočí plný do 7000 ot., ten rev je rovnako úžasný ako ticho pri kľudnej jazde. Pre tieto dve veci som ochotný si priplatiť za vyššiu spotrebu oproti chrochtáku. V rôznych recenziách som čítal, že do 3000ot. pomaly nie je počuť v kabíne rozdiel medzi 530d a benzínovým R6. Podľa mňa malý rozdiel tam je, ale ten zvuk R6 dieselu je taký nevtieravý a vôbec nie je nepríjemný a to ani pri vyšších otáčkach pri silnejšom zošliapnutí plynu. Každopádne na voľnobeh zvonku je aj u 530d počuť klasické chrochty chrochty. kým preradí.
  kým preradí.
BMW-Mpower napísal:Nečakal by som tu príbeh F11-ky tak skoro, Gratulujem k skvelému výberu značky samozrejme a aj farby. A hlavne velikánske
plus za to že sa našiel niekto s odvahou kúpiť po dízli aj nejaký ten poriadny benziňák ako sa patrí. S tým že si vybral BMW si nepotešil
len seba ale aj tuná viacerých okolo, samozrejme vrátane aj mňa hlavne kvôli motorizácii. Ešte raz gratulujem, veľa šťastných km.

Radost sediet v takom interieri... inak aky pomer jazdis ? dialnica/mesto ?
 Radost sediet v takom interieri... inak aky pomer jazdis ? dialnica/mesto ? Takže možno treba vtedy radiť nie o jeden ale hneď vždy o 2 stupne.
 Takže možno treba vtedy radiť nie o jeden ale hneď vždy o 2 stupne.