Utorok, 5. Januára 2016, 09:09
aby som troska uviedol veci po technickej stranke veci na pravu mieru
pri kodovani auta po retrofite, sa mi podarilo zakliknut kodovanie celeho auta (ono to vyzeralo vseliak casovo, milos bol uz nadrzany na auto, jeho priatelka? umrznuta, tak som ich nechcel zbytocne zdrziavat), co som hned zrusil, avsak podarilo sa zjavne prekodovat prevodovku, kedze sa musel menit technicky datum auta koli ccc/cic tak prevodovka si myslela, ze ma novsiu prevodovku a teda hladala joestick. Ja som nasledne robil aj diagnostiku a chybu kontaktu som videl, preto som milosa na danu vec upozornil, on vsak v euforii z CICu si nevsimol, ze mu to nehadze Sko a este mi povedal, ze tam ma soft z Alpiny, cize ja som to bral, ze to je default chyba kedze soft hlada nieco ine (taketo errory su bezne napriklad pri dokodovani webasta do e39 kde mu chyba jedna pridavna pumpa, alebo po aktivacii blikajucich smeroviek, kde mu chyba ku stastiu dioda alarmu) cize pre nas pripad ako HOAX. Bohuzial mesiac sme sa nevedeli dostat k sebe, ja som to 2x zabalil po ceste, nakoniec hrozilo, ze vcera pocas toho mrazu a snezenia budeme tahat nejaku kabelaz ktora bola teoreticky poskodena pri osadzani CICu.
Naposledy upravil/-a
jararak v Utorok, 5. Januára 2016, 13:00, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov