Short story
6hodin sme hladali preco nejde napajanie displaya, nasledne sa hladalo preco nejde motor poucenie - ked pozerate poistky, vrate ich kde maju byt

, cisty cas montaze tak 2,5-3hodky s komplikaciami okolo streda od 15:00-21:30, stvrtok od 15:10-20:00
Long story
Instalavia cic - vybrat povodne jednotky, u nas tato zalezitost odpadavala, kedze milos dosiel holy bosy, ale so skatulkou. Tak sme sa do toho pustili, prehodime konektory na display, cvicne nahodime usb, datovi kabel na monitor, upravime kabelaz pre emulator. Vsetko hotove presla ani nie hodina, vypita jedna kava, ideme zapajat veci, chyba nam start tlacidlo, zapojime aj to, okrem cinkania gongu sa nic nedeje, tmu sme mali aj predtym. Vyberame emulator - aha, nemerame stavu - oprava spoju - uz merame 12v jak oci, musi ist, chalan v jednom navode mal ten isty problem, no beznadej, nejde, tak skusam bypas emulatora, krizim zbernicu, ani tak sa nic nedeje. Medzicasom je u nas mpower a mam rozobrate 2x 335xi jedna rychlejsia jak druha. Pripajame neznamy monitor u mpowera, zelal som si aby nenabehol, bohuzial nabehol

Merame kabelaz monitora, zbernica ide, kostra pevna, plus, no neni, ani sme ho nenasli. Dalsie 3 hodiny sme prehadzovali poistky no bez uspechu. Dosli sme do stadia, ze aj rozmyslanie boli a o 21:30 milos odchadza so zakaznickym autom, dostal na vyber benzin/dizel - co myslite, co si vybral?
V praci rozbeham wds, pekne zistim, ze kde dany pin ide, ze cestou do junction boxu sa zastavi este v kastliku a ma tam svietit, dojdem dom, pripojim svetlo a to co robi - no co ma, svieti a co robi display, no hovno, cize kabel niekde poskodeny, bypasujem, taham novy kabel, taham kabel ako ma byt poza kurenie, vybrane slova boli tiez, nacvaknem cid a on pekne na cerveno si svieti - parada, zlozim, vsetko ide ako ma, nakodovane, updatnuta navigacka, idem nastavit kruzok nastavenia volantu - sak som vypol xdrive s poistkami a auto lennaprazdno toci. Pozeram diag, ziadna dme no parada. Biely zeleny pozeram do poistiek - aha v jednom rade som sa sekol o poziciu, precvaknem a pekne vsetko startuje, milos odchadza, ja balim moj bordel a idem umriet. Znova je skoro 21:00.