Priznám sa, interiéru moc nafoteného nenájdem. Každopádne zmeny po kúpe: - Prečalúnený volant od DTomika - M hliníkové pedále - Podsvietená radička s vytvoreným vlastným motívom (330d) - komplet LED osvetlenie interiéru - gumové koberce na zimu - Xcarlink audio - Výmena za HK repro - ...
Ďalšie upgrady až keď na ne príde :)
Prílohy
Samples for plotter.jpg (73.79 KiB) 2080 zobrazení
Naposledy upravil/-a daevid v Pondelok, 13. Januára 2014, 23:08, upravené celkom 1 krát.
E46 330d/150kW, Sedan Facelift, M-packet II, Silencer&DPF off + Remus Muffler, 18" M6, Titansilber/Black.
Som myslel ze vystaci M vybava len v popise. Ked prejdem na el. pamatove sedacky a dorobim par veci v interieri tak asi potom. No chcelo by to aj interierovy detailing a tepovať
E46 330d/150kW, Sedan Facelift, M-packet II, Silencer&DPF off + Remus Muffler, 18" M6, Titansilber/Black.
BA mi az tak daleko neni. Ked mi do Prahy neni daleko.. Ale davam teraz do inych veci, a detailing nechavam stranou. Staci, ked nefotim interier a je to v pohode
tak keby nieco daj vediet viem nejako zjednat cenu u chalanov ... ono to neni az take drahe v porovnani s tym ako to osviezi auto ... ja som mal u nich e36 coupe moju ex a ked som si prenho prisiel tak som neveril ze je to moje auto