... všetko o BMW ...
epi napísal:ta posledna foto
FeREE napísal:Jasné rozumiem, kto má ozaj rád svoje auto a k tomu je jeho auto aj hobbym, tak sa stará aj keď netreba. Poznám aj z vlastných skúseností. Pýtam sa preto, lebo pred 5 mesiacmi som sa rozhodol konečne si kúpiť svoje prvé BMW, dovtedy som naňho nemal, aspoň nie na taký kus aký som chcel (4valce kúpiš za bagatel). Do úvahy prichádzali len 330d alebo 330i, no žiaľ v tom čase, teda ani teraz, nejaký extra výber nebol, a za hranice vďaka ficodani som nechcel. Čakal som asi mesiac, vtedy sa objavil čierny 330i M-packet facelift za celkom slušnú cenu, ktorého som napokon aj zobral. Tak sa ešte informujem ohľadom aj tých 330d, lebo viem, že aj to sú veľmi dobré podarené motory. Ja som musel meniť štartér, palivové čerpadlo a filter a tiež si ho už pomaličky vykrášlujem. Príbeh môjho bavoráka nejak postupom času sem nahodím aj ja. Škoda teda, že na halogény sa neoplatia tie čierny paraboly, inak len to jedno mi chýba na aute - xenóny, ale čo už. Tak diky ešte raz za tvoju vyčerpávajúcu odpoveď :)
mirogo napísal:prosim ta nespravis nejake video s rozbehom chcem to pocut lepsieinac auticko krasne