... všetko o BMW ...
Jakub.es napísal:no ziarovky su osramy h7 normalne ziadne fakexenony ani night breaker ani nic ...
Patricius napísal:
k tým nightbreakerom...mal som ich tiež v halogenoch (H7) a sú to dobré žiarovky, medzi rečou ja som ich mal od OSRAMu, neviem teda či sa vyrábajú aj nejaké iné NB, a aj obyčajne mi svietili cca 3/4 roka, a to som v aute v priemere 5 dní z týždňa. NB plus by mali byť rovnaké len myslím že majú silnejšie vlákno pre dlhšiu výdrž...toľko vraví reklama, tiež mám dobrú skúsenosť, no predal som ich aj s automtakže neviem koľko vydržali. Teraz mám DS2 a ak budem kupovať nové, idem tiež do značky OSRAM.
No a na XENESIS som zatiaľ nepočul krivé slovo, minimálne to stojí za vyskúšanie. Iná vec sú zafarbené no name žiarovky, v podstate to ešte zníži svietivosť, možno ako 18 ročný šofér čo jazdí len cez deň...OK, ale riskovať jazdu. v tme s "modrým" svetlom a´lá xenón
Jakub.es napísal:Na foto su svetla po naneseni modrej folie na smerovky... Boli take uz zasle tak mi to odporucil kamarat a doteraz si bucham hlavu ze som tto prestriekal zarobene na nove svetla aj tak ttie depa nejako no ...