Tak nakoniec sa objednala spojka LUK cela sada a ide sa cez vikend menit .. v pondelok bude auto prestrikane a na chvilku pokoj ešte by som rad dal folie a poprípade nejake 18R disky .. uvidim ... a ináč čo nikto nepíšete príde vám to až taky hnoj alebo čo ? Rád by som bol za nejake navrhy a rady ... Ďakujem
No tá červená pojde preč už sa na to dlhšie chystam akurat ma zastihli ine investicie A pežot ano niekedy mam chuť to spravit nejake foto pridam dnes večer :) a Ebola no na tu kavu by som siel len od piatku robim a vraj bude asi v nedelu ..tak potom buduci tyzden :)
Takže dnes ma Maznak opustil a vybral sa do servisu kde ho čaká prelakovanie kapoty a nárazníka no a V stredu sa mení spojka :) potom už pridám aj foto teraz zatiaľ to.čo sa ide robiť tento týždeň
Prílohy
A ešte jedna foto blatník tiež
Na tomto sa bude pravdepodobne pracovať O dva týždne
Dnes menim spojku SACHS vsetko islo pekne az kym som nezbadal dvojmotu :/ uvidim ci sa to da repasnut aj ked neviem ako to chytim do sustruhu .... alebo idem po novy takze vecer by to malo byt hotove potom pridam foto lebo telefon som jebol o zem takze nemam ako odfotit