... všetko o BMW ...
Martin46 napísal:Veľmi pekne napísané, ďakujem! Určite, v prípade potreby sa ozvemv prvom rade gratulujem k autu, skutočne sa jedná hlavne s m paket podvzkom o auto perfektne vyladené a šoférsky zaujímavé. V kombináci s "Le mans blue" a fabrickým paketom, manuálnou prevodovkou si proste nemohol spraviť lepšie.
Rovnako aj motor N52 je fenomenálny a v EU4 prevedení je najostrejší s 195kW na rozdiel mierne "škrteného" 190kW EU5 verzie. Ako bývalý majiteľ 330i môžem potvrdiť, že sa jedná o dve skutočne odlišné autá aj celkovým naladením - 330i vs 130i. Jednotka je ďaleko hravejšia a zábavnejšia a zároveň aj menej krotká, takže treba dávať pozor. To že 3 dverákov je menej je aj hlavne z dôvodu, že trojdverák prišiel proste na trh neskôr. Nemal som možnosť jazdiť trojdverovú variantu ale nepredpokladam výrazne iné vlastnosti.
Taktiež ako Ty som zvažoval 3.0si Z4, ale nakoniec som rád, že som volil jednotku. Mám skúsenosti so Z4M a tam sa sedí skutočne až príliš dole. Na daily car by si asi nebol spokojný. Aby si sa z auta vytiahol musíš mať dvere už poriadne otvorené a s mojou výškou to už nie je komfortné. Naopak v 130i sa sedí príjemne aj sa príjemne vystupuje a keď veziem dcéru do školky zrazu mi ani dvere navyše nevadia :)
verím, že TI bude auto robiť radosť, zasielam foto mojej pre inšpiráciu, tiež kúpená nedávno (keď budeš potrebovať nejaké diely ozvi sa spravím nejakú cenu v rámci "130i klubu" :) )
- p.s. na foto (okrem prvej) mám ešte predliftové svetlá, ktoré sú najvačšou slabinou tohoto auta, kazia ináč pekný look
speedfred napísal:tak absolútne nesúhlasím.
ja som kedysi chcel 130i ale iba 3dv a to bol celkom pôrod.