takze.. hlava dole dakujem starynovy gufera som vymenil.. dakujem sebe a kamaratovi.. hlava nahodena.. dakujem sebe kamaratovi a lukaslh zdvihaku. takzka ako pica aj zo zvodmi.. a kym som si ju napichol na vyfuk a na tie kruzky na bloku.. tak mi ju drzal zeriav na motory.. vacka sacia nahodena.. dakujem sebe.. vacka vyfukova zlomena.. dakujem sebe... sanie nahodene dakujem sebe a kamaratovi za svetlo.. dnes som siel po druhu vacku s kamaratom samozrejme nepasovala takze cesta v pici aspon ze fildo je taky ochotny a zobral ju spat.. cize zajtra ju posielam fildovi naspet a dalsi kamaarat mi ju z bystrice posiela uz tu spravnu.. dufam.. takze ked pride vacka tak doskladam hlavu zalozim vičko a pretesnim vanu.. .. nejake foto.. to modre mercury je na renovaciu u dalsieho znameho v servise... nadherne auto V8 4,7 zvuk super kozene sedacky.. uplne popiči
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
nejaky talian ot tam doniesol a oni mu to idu renovovat.. karoseriu.. kolesa to ma nove aj gumy karoseriu idu robit oni a interier si robia sami.. pkne to je este to tam stale je..
Ked stary hovoril, pozeraj ako pomaly to vyberam, a ked budes davat nazad, musis ist "po milimetru", nepocuval. Kazdy sa uci, snad je to jedina komplikacia, hlava bola rovna, ale zanedbana vymena G11 trosku skorodovala povrch, snad to zatesni.
O tom ja nerozhodujem, bolo pravitko, hlava sa ocistila vodnym papierom, odmastila, prekontrolovala rovinatost, a bolo rozhodnute ze netreba, mimo toho bola nedavno dole, kilometrovo nedavno, a bola brusena.
hlava bola rovna.. a podla stareho bola uz aj dole.. lebo tesnenie nebolo origo.... a vacku ani sam neveim proste spravila puk a bolo.. vybavil som to za 40 eko plus posta nejakych 5 takze myslim ze este pohode...
ja tomu nechapem.. chalan ktory mi ide poslat na m50 bez vanosu vacku nna mo.. zase zlomil saciu a vyfukovu ma tak mi ju posle..a si to rado puka.. nechapem.. dotahoval som ju tak ako saciu a jeb a na tom mercury.. je zhnity na urcitych mietach az diery.. takze tak a novy lak sa bude davat kapota je dojebana.. treba to pekne doladit.. lebo ked sa zatvara kapota ta ide cez blatnik a vzadu pri okne je diera a aj na druhej strane a tak....
vačky na 6valcoch sa radi lámu keď sa nedoťahuje pekne postupne, keď som rozoberal motor z TDS na diely tak vačku som predal ešte v ten deň, horúci tovar
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
nejak som na toto vsetko nemal cas... takze vsetko som poskladal a klepalo a neslo na vsetky valce.. odmeral som tlaky.. pravdaze zohlo ventily ked som zlomil vacku.. oprelo o piest a zohlo.. nastastie piest neposkrabany a ani hlava nebola otlacena myslim sedlo na ventil .. bol som o druhe ventily do ZH doniesol domov zabrusil sedla nahodil hlavu poskladal a stastne nastartoval :).. spokojny a az po usi vymiaty :).. dalsiie komplikacie som zistil az potom.. cez hadicu vstrekovaca striekal benzin tak som vymenil hdicu.. roztrhol som si retiazku lebo som sa nahol nad motor a zachytil o plast .. poskaldal som vsetko.. a hadica na servo v takej piči ze ked som ju ohol videl som dnu.. vymenil som hadicu takze myslel so ze to bude fajn.. dolieval som olej zakazdym ked som sadol do auta.. nakoniec moj super kamarat ktoremu som kazal odsrobovat servo z vane ked sme menili tesnenie na vani.. odsroboval tu nespravnu srobu a povoili srobu ktora drzi tie dve casti obalu pri sebe .. cize ked som zistil ze to je v p. tak som to dotiahol a aj tak jebe cez to tesnenie lebo to bolo uvolnene... takze este musim bud pretesnit alebo vymenit servo :).. zacal som sa vozit.. a vynechavalo.. zlakol som sa ci som nieco nepojebal.. rozmyslal som asi 2 dni nad tym co to moze byt.. uz som mysell ze benzinove cerpadlo.. ale blik.. ja som este nemenil palivovy filter .. uz asi 3 4 roky .. tak teraz uz je vsetko v poriadku vymenil som filter uz nevynechava.. :) viem ze to co pise nema hlavu a patu ale dufam ze pochopite.... no a taka mala novinka.. uz na 39ke boli dve orandzove ledky ktore osvetlovali stredovy panel paku atd. aby sme to my smrtelnici nehladali po tme.. tak som si zariadit svetilko z 39ky a dorobil do mojho 34 svetielka a som spokojnyyyy svieti tak ako ma..napojil som to na svetla cize ked zapnem parkovacky zapnu sa svetielka ucel to plni a je mi jedno ze to neni origo :).. este to musim dorobit nejak dake kruzky nakreslit okolo toho nech to nevyzera tak pes na oko.. :)