dnes prisli vsetky potrebne veci na opravu motora a aj sahara na chladic spolu s drziakmi :))..tak na bud.tyzden vyberam motor a sahara je samozrejme uz tam :)....
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
cherokee je len pozadie .. ale oco to chce vymenit za grand cherokee 5,9 v8... ale este rozmysla .. ale asi si nehame toto a spravime z toho troska lepsie nieco.. este to chce dvihnut o 2,5" a 31x10,5x15 kolesa, idu sa robit pevnostne narazniky koleso bude vzadu na kufri a vpredu navijak, mozno este zahradka a to by bolo asi vsetko :)) vsetko chce cas :)
tak dnes som zacal rozoberat.. najprv som chcel vybrat motor a tak to robit.. ale potom som sa zamyslel ze na KOKOT.. tak som zhodil celo vypustil chladic a servo zhodil sanie vypustil olej vybral cievky a zajtra pojde hlava dole ak boh da..
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
diky.. aj ja si drzim palce.. dnes pride aj STARYNOVY a LUKASLH.. cize budem pod dozorom... inak za vsetky objednane veci velmi pekne dakujem MARTIN46 ma super pristup a super ceny...
dnes cely den hadam.. kludne dojdi.. ked ty skoncis este tam budem :) volaj potom.. vsak kym zhodime hlavu tak tam budem :) ak zhodime a bude este priatelny cas mozno vymenime aj gufera a pozreme ci neni kriva hlava :) lukas mi vsetko zariadil.. ma u mna flasku.. ..