... všetko o BMW ...
blesk napísal:No super. 19 mesiacov je teda dost velka porcia. Kolko km si na tom urobil?Preco si to dal prec?chcel by dom urcite competition.Nechcem aby to vyznelo nejak blbo, kedze na M3f80 som 19 mesiacov denne jazdil, ale M3F80 neni pre kazdeho az tak optimalne daily auto. Po presadnuti z M240i xdrive je to totalne ina galaxia. Okrem toho ze treba byt pripraveny a vycviceny ze to bezne smykne na vode alebo snehu v ostrejsej
zakrute aj na maly plyn a plne zapnute ESP (diferak nahle zavre tak preto) a tom ze s vypnutym ESP to vie auto zacat krutit zadkom doboku pri plnej akceleracii aj v 120km/hod na rovnej ceste (staci hladsi asfalt a jemne vyspadovanie cesty) tak je to ovela ovela tvrdsie a aj vdaka tomu sa treba zmierit aj s nejakym tym obcasnym vrznutim interieru...
speedfred napísal:radšej Giuliu QV,no ono záleží koľko najazdíš a kde najazdíš,pretože tá M3 asi ako daily nebude to pravé orechové.
Teraz som presadol z 235 AT do QV MT a je to úplne iné jazdenie a úplne niečo iné.
Dôležité je asi či to bude manuál vs automat.
lukyto85 napísal:a chces novu? lebo nova sa prestava predavat od maja ci juna tohto roku.. az kym nepride nova v 2020 pravdepodobne.Urcite automat kedze to bude daily. Zvykol som si u 240 :)